Säkylän kangasmaastot kutsuvat

Porin Prikaatin alueella alueella osittain ajettavassa SM Dynaset endurossa on jälleen luvassa herkullista reittiä kuljettajille. Kangasmaastoista ja hiekkapoluista tunnetulle Säkylän alueelle on kasattu kolme maastokoetta käsittävä reitti, joista MK kilometrejä kertyy yhteen 15.

Kierroksen avaa vajaa viiden kilometrin maastokoe, joka kaasutellaan hiekkamontulla ja sen lähialueella. Maastokoe on myös todellinen yleisöpätkä, sillä hiekkamontun huipulta on mahdollisuus nähdä kuljettajat pitkän matkaa, heidän ajaessa edestakaisin hiekkamontun reunaa.

Maastokokeet kaksi ja kolme ovat pituuksiltaan n. 6 ja 4 kilometriä, pitäen sisällään hiekkamontua ja jouhevaa kangasmetsää. Nämä maastokokeet ajatetaan kokonaan Porin prikaatin mailla ja eivät ole vielä täysin lopullisessa muodossaan.

Lauantaina ajavat C-, D- ja V50 -luokat ajavat reitin kahteen kertaan ja kuntoluokka kerran. Puolestaan sunnuntaina ajavat SM-luokat kiertävät kolme kierrosta.

Kilpailu starttaa lauantaina klo. 10 ja sunnuntaina klo. 9.

Ennakkoon tutustuminen

Koska reitti kulkee armeijan mailla, on reittiin tutustuminen rajoitettua. Reittiin saakin tutustua vain perjantaina 7.9. klo. 17 – 21, muina aikoina reitillä liikkuminen on kielletty.

Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy 24.8. klo 22 ja sen voi tehdä osoitteessa:

http://www.fin-enduro.com/kilpailut.php?id=532

Alla video kilpailun ensimmäisestä maastokokeesta ja oheisesta linkistä löytyy MK3:n reittivideo:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kbpMShtu4lw/

Jani Hovi / Xracing