Pyrhönen testaa Rekluse Core -kytkintä

Ohessa lisätietoa kytkimestä:

Rekluse Core EXP on automaattikytkin, joka on suunniteltu helpottamaan ajamista, tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisiin ajotekniikoihin kuin perinteiset manuaalikytkimet.

Kytkin soveltuu myös ammattimaiseen kilpa-ajoon, kuten useat ammattikuljettajat ympäri maailman ovat osoittaneet.

Kytkin toimii myös manuaalisesti vivusta kuten pyörän OEM kytkin, mutta on lukuisten parannusten ja innovaatioiden johdosta tarkempi ja kestävämpi kuin OEM tuotteet.

Uusi EXP teknikka on toiminnaltaa tarkempi, terävämpi ja paremmin säädettävissä kuin edeltäjänsä Z-Start Pro.

Rekluse Core EXP on ehdoton valinta kuljettajalle joka vaatii täydellistä tuntumaa ja ylivertaista suorituskykyä ja kestävyyttä kytkimeltään.

Kehittäessään uuden sukupolven automaattikytkimiä, tehdas mullisti automaattikytkinmarkkinat uudella EXP keskipakotekniikallaan.

EXP tekniikan tuloksena kytkeytyminen on vertaansa vailla verrattuna aiempiin automaattikytkimiin, terävämpi, tarkempi, paremmin säädettävissä.

Lisäksi kehitystyössä perehdyttiin muihin kytkimen osa alueisiin, kytkin tuntumaan, jäähdytykseen, kestävyyteen.

Anodisoidut Billet alumiini komponentit kestävät kovempaa käyttöä ja tuovat tuotteelle luotettavuutta.

Kytkinkeskiön innovatiivinen öljynvirtaus teknologia laskee kytkimen lämpötilaa, joka vähentää lämpötilamuutoksia ja kytkimen kulumista.

Painelevyn muotoillut jousitaskut tuovat ylivertaisen kytkintuntuman ja muuttumattoman kytkennän.

Ruostumattomasta teräksestä olevat tarkkuus taivutetut ja lämpökäsitellyt jouset eivät kuoleennu kuumuudessa ja pitkäaikaisessa käytössä.

Billet alumiininen kytkinkansi tarjoaa suuremman iskunkestävyyden ja kasvattaa öljytilavuutta, jonka johdosta öljyn lämpötila laskee.

Näin ollen Core EXP on oiva valinta sekä harrastajalle että kokeneemmille kilpakuljettajille jotka haluavat kytkimeltään enemmän.