Novemberkasan 2013

Ruotsin MM-sarjan kiertäjä Joakim Ljunggren oli pitelemätön kilpailussa uudella Husqvarnan 250-kuutioisella nelitahtisella. Ljunggrenin loppuaika kilpailussa oli 6:54:34 ja eroa toiseksi tulleeseen Jonas Karlssoniin oli lähes kahdeksan minuuttia. Kolmanneksi ajoi Niklas Perssoniin, joka jäi jo 22 minuuttia Ljunggrenista.

Kilpailu oli tänä vuonna täysin ajettavaa maastoa, muutamaa pehmeää paikkaa lukuun ottamatta. Kilpailuun starttasi tällä kertaa 185 kuljettajaa joista 64 selvisi maaliin. Vaikka reitti oli tänä vuonna ehkä hieman helpompi, niin jotain kilpailun rankkuudesta kertoo aikataulun puitteissa viimeisen maaliin päässeen kuljettajan aika, joka oli 11:25:36.

Suomalaisia ei tällä kertaa kilpailussa mukana ollut, mutta sinivalkoisilla oli kuitenkin sankka edustus reitin varrella.