Sulje mainos tästä

Video: Aamun menoa Päitsiltä

17.03.2018 - Videot
Päijänteen Ympäriajo on kulkenut Aleksi Jukolan tahdissa aamun osalta. Tässä video yleiskisan kärjen menosta aamun ensimmäisillä pätkillä.
Kuvaus: Juha Kollanus

Kommentit

Kirjoittanut nimimerkki, 17.03.2018, 12:14
Jos nuorempi Jukola jatkaa yhtä nätisti kuin tässä pätkässä tulee temmimies selkä edellä vastaa eikä enää ikinä tavota
Kirjoittanut Kikru, 17.03.2018, 13:23
Temmi-miehen, niin kuin muidenkin MM-miesten kirouksena on nyt tuo eturivin lähtöpaikka. Auramiehenä ei voi lumessa tehdä kuin parhaansa. Parasta tulosta siinä ei tehdä.
Mitenkään väheksymättä Jukolan veljesten vauhteja.
Historiasta jotkut muistaa erään arvostetun maailmanmestarin ja muutaman muun tilanteen, jossa yrittivät kieltäytyä lähtemästä ensimmäisenä eekoolle.
Maahantuojalta tuli tiukka viesti, että ellei soivilla peleillä ajo maistu, pyörät voi välittömästi maanantaina palauttaa.
Yhdenlainen episodi sekin...
Kirjoittanut Jakke, 17.03.2018, 14:11
Arvostetusta mestarista en tiedä, mutta muistan tapauksen. Odotinkin, että milloin kuuluu eka selitys, että kärjelle spoorit on nyt tosi huonot mutta pari pyörää myöhemmin ihan lentokunnossa.

Eikö Jukola tuossa ennen kokoomataukoa startannut pätkille jo aikalailla letkan kärkipäässä ja silti tulee kovaa tulosta verrattuna MM-miehiin? Ei oikein riitä selitykseksi mielestäni. Ja Jukolalla on varmaan ollut ohiteltavia hidastamassa, jos reitti ehkä ollutkin paremmassa kunnossa.

Onhan niissä eri starttipaikoissa omat huonot puolensa toki ja onhan se vähän hassua, jos kärki joutuu avaamaan spoorit.
Kirjoittanut nimimerkki, 17.03.2018, 15:19
Viime vuonna nollapyöriä ei liikaa näkynyt ja siitä oli varmasti haittaa. Tänä vuonna ei ole ollut niin suurta merkitystä, koska varmastikaan uutta lunta ei ole sekoittamassa näkyväisyyttä. Melkoisia meriselityksiä miksi tehdastemmi ei kulje! Onko se kakstahdin voima vai ajotaito millä voitto ratkaistaan?
Kirjoittanut Kettu, 17.03.2018, 15:35
Kyllä siellä tänä vuonna pärjää lumispoori spealistit,juokslahdessa jääränni ja tutut nimet kärjessä.viime vuonna ajettiin kesäkeleillä nyt katotaan kuka ajaa rännissä kovaa!!
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01