Sulje mainos tästä
 • 11 VMK urheilijaa Sipoon SM avaukseen

  28.04.2017, 11:55. Tiimi: Vantaan Moottorikerho
  Vantaan Moottorikerhoa edustaa Sipoossa SM-sarjan avauksessa viikonloppuna 11 kuljettajaa. Mukana on myös MX2 luokan hallitseva Suomen Mestari Kim Savaste, joka osallistuu alkuperäisestä suunnitelmastaan poiketen SM-avaukseen tulevana viikonloppuna. Savaste ajaa 250:llä Bud Racingin Kawasakilla MX1 luokassa.

  Sihvonen punaisen kilven kanssa Saksassa

  KTV Diga teamin Miro Sihvonen jatkaa Saksan mestaruuden jahtaamista eikä ole sen takia mukana Sipoossa. Sihvonen johtaa Saksan mestaruus sarjaa ensimmäisen osakilpailun jälkeen kahden erävoiton tuomalla täydellä pistepotilla. Hollannissa viime viikonloppuna myös EMX 250 sarjan johtoon siirtyneen vantaalaisen tavoitteena on kilpailla niin monessa SM:ssä kuin vain mahdollista.

  Reinike ajaa mestaruudesta – Savaste haastaa isot nelarit

  Manninen Bros Honda tiimiin siirtyneen Karl-Robert Reiniken tavoitteena on MX1 luokan Suomen Mestaruus. Yhdeksi haastajakseen "Robi" saa kerhokaverinsa - pikkunelaria käskevän - viime vuoden MX2 suomen mestarin Kim Savasteen.

  Yamahalle siirtyneestä Jumppasen veljeskolmikosta Mikko ja Marko ajavat MX1:stä ja Henri MX 2:sta. MX kakkosessa viivalla on myös Allu Kurvinen KTM:llä ja Nico Nordblom Suzukilla.

  MXJ luokassa VMK:ta edustavat Joni Mäkelä sekä Otto Hilden, MXV45:ssa Juuso Lintunen ja ATV:ssa 2016 hopeamitalisti Jani Saarinen.

  SM-sarjaan aina kun on mahdollisuus

  MX2 luokan hallitsevan Suomen Mestarin Kim Savasteen mielestä SM-sarjassa ajaminen on kunnia-asia aina kun siihen vain on mahdollisuus. "Kansaivälisiä kisoja ajavat joutuvat väkisin kamppailemaan aikataulun, tiimin toiveiden, levon ja matkustamisen osalta ajaako SM:ää vai ei. Itse koen SM:ssä ajamisen kunnia-asiaksi ja lähden Sipooseen todella hyvällä fiiliksellä. MX1 luokka pikkunelarilla tarjoaa varmasti kovan haasteen, joka vie ajamistani eteenpäin myös EM-sarjan näkökulmasta" kuvailee Savaste tunnelmiaan.

  Savasteen paluu kasvattajaseuraan on iso asia VMK:lle

  Kim Savaste palasi muutaman Hyvinkäällä vietetyn vuoden jälkeen täksi kaudeksi takaisin kasvattajaseuraansa Vantaalle. " Omasta aloitteestaan VMK:hon palannut Savaste on tärkeä palanen kerhon tulevaisuutta. Meillä on crossissa kasassa todella hyvä nippu eri ikäisiä kuskeja joiden esimerkin myötä haluamme vahvistaa motocrossin vetovoimaa hyvänä harrastuksena. Miro, Robi Reinike ja Kim Savaste on vetovoimainen kolmikko, jonka vanavedessä on tulossa paljon hyviä nuoria. Se, että Kim halusi tulla "kotiin" on meille merkki siitä että asiat etenevät oikeaan suuntaan" sanoo VMK:n puheenjohtaja Pasi Jaatinen.

  "Olen todella iloinen siitä, että myös Kim on puomin takana Sipoossa täydentämässä 10:n muun VMK-kuskin rintamaa. Tulee jännä vappuaatto kun Miro jatkaa Saksan mestaruuden jahtaamista ja Reinike, Savaste sekä Jumppaset ovat samalla viivalla Sipoossa".
 • Kommentit

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01