Sulje mainos tästä
 • Täysosuma Päitsiltä

  21.03.2018, 13:14. Tiimi: Team Racingbike Finland
  Viime viikonloppuna kilpailtiin jälleen endurossa perinteisen Päijänteen ympäriajon muodossa. Tänä vuonna Päitsi oli myös enduron MM-osakilpailu. Näin ollen kaksipäiväisen Päitsin aikana kilpailtiin yleiskilpailun lisäksi molempina päivinä myös SM-pisteistä sekä MM-pisteistä eri luokissa.

  Team Racingbike Finland oli menossa mukana, ja tiimi ajoi loistavasti. Parhaiten suoriutui Aleksi Jukola, joka kuittasi nimiinsä koko yleiskilpailun voiton. Jukola itse kommentoi kilpailun osuneen nappiin ilman mitään ongelmia, ja kisasta saatiin se mitä haettiinkin; Päitsikilpi kotiin viemisiksi! Lauantain luminen reitti oli Jukolalle mieluisaa ajettavaa, ja vaikka lumi sunnuntaina etelään tultaessa hävisi, oli reitti kokonaisuutena kuitenkin hyvä. Läpi kisan jatkunut hyvä fiilis jatkuu Aleksin mukaan edelleen mahtavana.

  Omassa MM- ja SM-luokassaan (E3 & A3) Jukola toi tiimille kaksoisvoiton yhdessä toiseksi ajaneen Toni Erikssonin kanssa. Eriksson oli yleiskilpailun kolmas. Toni toteaa tavoitteensa olleen sijoittua kolmen parhaan joukkoon, ja tähän myös päästiin. Muutamasta ulosajosta ja kaatumisesta huolimatta mies oli suoritukseensa tyytyväinen. Myös vaihtelevat keliolosuhteet ja erilaiset ET:t olivat Tonin mieleen. Oman luokkansa SM-sarjapisteissä kaksikon sijoitus on päinvastainen Erikssonin johtaessa, ja Jukolan ollessa toinen.

  Myös SM-sarjan A2-luokassa kilpailevan Jiri Leino ajoi hienosti, ja oli oman luokkansa toinen. Leino itse harmitteli lumella ajamisen olleen hankalaa, ja kärjen menneen lauantaina omaa vauhtiaan. SM-pisteisiin Jiri kuitenkin oli tyytyväinen, ja kilpailusta jäi hyvä yleisfiilis. Päitsin jälkeen Leino on oman luokkansa SM-sarjan kakkosena.
 • Kommentit

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01