Sulje mainos tästä
 • CC-kausi käyntiin

  25.04.2017, 07:33. Tiimi: Team Racingbike Finland
  Vuoden 2017 Cross countryn SM-sarja avattiin viikonloppuna Hämeenlinnan Parolannummella. Aiempien vuosien tapaan Panssari CC keräsi myös tänä vuonna suuren määrän osallistujia, ja yhteensä neljässä erillisessä lähdössä reittiä kiersi yli 500 kuljettajaa.

  Ennakkotoiveista poiketen reitti ei tänä vuonna ehtinyt täysin sulaa ja kuivua, joten varsinkin päivän viimeiset erät ajettiin jo todella haastavassa maastossa. Mutakerroksen alta löytynyt routa ja jää yllättivät useammankin kuljettajan, samoin useissa kohdissa oli käytännössä vain yksi ajettava linja, mikä hankaloitti rytmin löytämistä. Myös päivän sää loi kisaan oman leimansa vaihdellen räntäsateesta kauniiseen auringonpaisteeseen.

  Team Racingbike Finland oli hienosti edustettuna useammassa luokassa. Päivän parhaita tuloksia päästiinkin nauttimaan jo ensimmäisessä erässä, jossa Viktor Juselius ja Niko Ahokas tässä järjestyksessä kuittasivat tiimin nimiin Nuoret-luokan kaksoisvoiton.

  Päivän toisessa lähdössä vauhtiin pääsivät harrastajat, joiden perään rataa kuluttamaan suuntasivat A- ja V40-luokan kuljettajat. A-luokassa tiimin parhaan suorituksen teki Roni Salin, joka aloitti vahvasti ottamalla hole shotin, ja sijoittui lopulta lähdön neljänneksi.

  Päivän viimeisessä erässä lähtöviivalle kokoontuivat U20-, B- ja V50-luokat. Tiimin väreissä ajanut Antti Ahtila ajoi lähdön kärjessä koko kaksi tuntisen, ja kuittasi itselleen näin myös U20-luokan voiton. V50-luokassa Martti Ståhl mahtui kymmenen nopeimman joukkoon ollen kuudes.
 • Kommentit

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01