Sulje mainos tästä
 • Ahtila mitaleille nuorten enduron SM-sarjassa

  15.08.2017, 10:05. Tiimi: Team Racingbike Finland
  MX-Liiga jatkui viikonloppuna Lievestuoreella, missä ajettiin kauden toiseksi viimeinen liiga-kilpailu. Lauantaina päästiin kilpailemaan todella kuumissa ja kesäisissä olosuhteissa, kun lähtöviivalle asettuivat MX65-, MXC/B- ja MXD-luokat.

  MX65-luokassa oli mukana useita Racingbike Finland-tiimin kuljettajia. Parhaiten ajoi Rene Nyman #157, joka sijoittui yhteistuloksissa kymmenenneksi. MXC/B-luokassa Eetu Kuivala #114 oli molemmissa erissä seitsemäs, mutta kärjen vaihteleva erämenestys nosti nuoren miehen yhteistuloksissa viidenneksi. Jutta Lukkari #20 sijoittui MXD-luokassa kahdeksanneksi.

  Sunnuntaina oli vanhempien kuljettajien vuoro. Team Racingbike Finlandia sunnuntain kilpailussa edusti MX125-luokassa ajanut Joni Mäkelä #427. Joni ajoi vahvasti molemmissa erissä, mutta ensimmäisen erän puolivälissä sattunut pieni kolari, ja kaatuminen toisen erän loppupuolella tiputtivat sijoituksia. Yhteistuloksissa Joni oli lopulta seitsemäs.

  Motocrossin lisäksi kilpailtiin myös endurossa, kun Vihdin ja Nummelan metsissä ajettiin perinteikäs Nummelan Nostotalkoot -kilpailu. Antti Ahtila ajoi hienosti A1-luokan voittoon, ja sijoittui tällä tuloksella nuorten SM-sarjassa toiseksi. Tero Koskinen kuittasi nimiinsä V40-luokan voiton, ja samalla vuoden 2017 Suomen Cupin toisen sijan.
 • Kommentit

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01