Sulje mainos tästä
 • Menestyksekäs koeajopäivä Vantaalla

  14.09.2017, 10:10. Tiimi: T. Örthén Oy
  Tiistaina 12.9.2017 järjestettiin Vantaan Lavangon motocross-radalla Yamaha offroad-malliston koeajotilaisuus, joka oli samalla ensimmäinen laatuaan uuden maahantuonnin, eli Yamaha Motor Europen alaisuudessa.

  Ajopäivää varjosti pelko kelistä, edellisen yön runsaiden sateiden johdosta, mutta loppujen lopuksi pahimmalta onneksi säästyttiin, ja sää suosi tapahtumaa oivallisesti ja väkeä saapui paikalle runsaasti.

  Ajettavana oli uusia 2018-vuosimallin motocross- ja enduropyöriä, ja ehkä kaikkein kuumimpana kiinnostuksen kohteena tälle vuodelle täysin uudistunut YZ450F. Tämän pyörän osalta ajanvarauslomake täyttyikin todella nopeasti, ja palaute pyörästä oli todella positiivista, vaikka ajo-olosuhteet radalla olivatkin jonkin verran haastavat.

  Team Örthén kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuineita, sekä Yamaha Motor Europea vahvasta tuesta. Suuri kiitos myös Vantaan moottorikerhon väelle avusta ja radan kunnostamisesta tilaisuutta varten.

  Uudet Yamaha 2018 offroad-mallit ovat nyt saatavilla, joten tahdomme toivottaa asiakkaamme tervetulleeksi hyville kaupoille!"
 • Kommentit

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01