Sulje mainos tästä
 • Voitto Kuopiosta

  02.07.2017, 20:38. Tiimi: Ria Virtanen
  Ria ajoi taas 2 päivää kisaa ja tällä kertaa Kuopiossa, Lauantaina oli piikkiluokan eli 125 MX -Liigan lähdöt. Kaikkiaan kilpailussa oli 37 miestä ja Ria eli 38 kuljettajaa. Aamun aika-ajossa Ria oli 33.

  Erät käytiin uudistetulla Kuopion radalla ja rata oli melkoisen huonossa kunnossa. Ensimmäisessä erässä Ria oli 28. Ennen toista erää radalla kävi lääkintähelikopteri H-luokan loukkaantumisen takia. Tästä meni vähän kisafiilikset. Ajatus siitä, että seuraavanakin päivänä pitäisi ajaa kisaa hillitsi toisen erän kisavauhtia. Ria oli kuitenkin maalissa 32.

  Sunnuntaina oli naisten lähtö eli MXD Suomen cupin kisa ja 16 naista ajamassa. Aika-ajo ei lähtenyt oikein hyvin käyntiin, kun kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta ei jostain syystä tullut ollenkaan aikoja. Tässä vaiheessa iski pienoinen paniikki ajan ajamisesta. Vallit menivät läpi ja radalla pysyminen olikin haastavaa. Rata tosin oli paremmassa kunnossa kuin lauantaina. Ria kellotti pienestä paniikista huolimatta aika-ajon nopeimman ajan.

  Ensimmäisessä erässä Maarit Mäkinen sai paremman lähdön, vaan Ria pääsi jo toisessa mutkassa ohi ja tässä järjestyksessä myös maaliin saakka. Toinen erä olikin sitten ihan Rian näytöstä, kun sai parhaimman startin ja ajoi johdossa maaliin saakka. Kierroksella ohitettava aiheutti hiukan haasteita molemmissa erissä. Liigakisasta poiketen naisten Suomen cupissa ei käytetä sinistä lippua, mikä olisi huomattava turvallisuustekijä varsinkin ohitettavalle. Sininen lippu on kuitenkin merkkinä siitä, että takaa tulee nopeampi kuljettaja.

  Ria johtaa tällä hetkellä MXD Suomen cuppia 10 pisteen turvin. Seuraava kilpailu on ensiviikonlopulla Latvian EM-kilpailu, mikä päättää kyseisen sarjan. Seuraava kotimainen kilpailu on kuun puolivälissä.
 • Kommentit

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
  Kirjaudu
  > Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

  Gallup

  Lataa...

  info@xracing.fi
  jani.hovi@xracing.fi
  © 2009-2014 www.xracing.fi
  24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
  Image 01
  Image 01
  Image 01