Sulje mainos tästä

Xracing SX Fantasy League

04.01.2018 - Motocross
Jos koet olevasi Suomen paras supercrosstietäjä, niin nyt sinulla on tilaisuus osoittaa se.
Ystävämme PulpMX Showssa kehittivät uuden PulpMX Fantasy –motocrosspelin. Ideana on valita jokaisen Monster Energy AMA Supercross-kilpailuun molempiin luokkiin neljä kuljettajaa. Kuljettajat saavat sijoitusten mukaan pisteitä jokaisesta kilpailusta ja kauden päätteeksi kruunataan Fantasy SX -mestari.

Peliin voi osallistua ilmaiseksi. Toinen vaihtoehto on maksaa 19,99 dollaria, jolloin pystyy osallistumaan myös mahtavia palkintoja täynnä olevaan sarjaan. Sarja loppupisteiden voittaja saa itselleen 2018 Kawasaki KX250F -pyörän ja sen lisäksi myös yhdeksän seuraavaa pääsee palkinnoille. Lisäksi sarjassa palkitaan joka viikko viikon viisi parasta pelaajaa. Ensimmäisen viikon pääpalkintona on Eli Tomacin mestaruuspaita.

Suomen sarja

Nyt on mahdollisuus mitellä myös suomalaisten paremmuudesta. Yksityisten liigojen puolelta löytyy nimittäin Xracing SX League. Sinne pyrimme keräämään fantasy motocrossin kaikki suomalaiset pelaajat. Xracingin liigaan osallistuminen on ilmaista ja meillä löytyy myös omat palkinnot liigan sisällä. Kauden päätteeksi seitsemän parasta palkitaan seuraavin palkinnoin:

1. sija 2 lippua vuoden 2018 Tampere Supercrossiin perjantaille
2. sija EKS Brand -ajolasit
3. sija Kim Savasteen ajopaita
4. sija Erikoismies Jari Mattilan historiallinen GasGas -tiimin ajopaita
5. - 7. sija Xracing lehden vuosikerrat

Xracingin omassa liigassa jokaisella pelaajalla saa olla vain yksi joukkue. Sarjan etenemistä seurataan myös Xracingin nettisivulla ja menestyjät saavat kunniaa. Palkinnot jaetaan vain suomalaisille pelaajille ja ne postitetaan vain Suomeen. Xracingin liigan palkintojen voittaminen ei edellytä maksullista osallistumista peliin.

PulpMX Fantasy -liigaan osallistuminen edellyttää hieman englanninkielen osaamista, mutta tämän uutisen perässä olevaan viestikenttään voi lähettää myös peliin liittyviä kysymyksiä ja niihin vastataan.

Lisätietoja ja säännöt löytyvät osoitteesta: http://www.pulpmxfantasy.com/dashboard

Kun olet liittynyt peliin, Xracingin oma liiga löytyy nimellä Xracing SX League osoitteesta: http://www.pulpmxfantasy.com/leagues
Liittymiseen vaaditaan salasana, joka on 2018XracingSX

Salasana on päivitetty 5.1.

Helpoimmin Monster Energy Supercross-sarjaa pystyy Suomessa seuraamaan Supercross Video Pass -palvelun kautta. Sieltä on mahdollista katsoa jokainen kilpailu HD-laatuisena suorana lähetyksenä, tai kilpailun jälkeen. Lisätietoja palvelusta:
http://www.supercrosslive.com/video-pass

Jos haluat kuunnella lisää PulpMX Fantasy -liigasta, tässä linkki Steve Matthesin podcastiin jossa kerrotaan ohjeita pelaamiseen: http://pulpmx.com/podcasts/171221_fantasy.mp3

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut fuel, 05.01.2018, 08:02
Pääpalkinto on 2019 Kawasaki KX450F, ei 2018 250f.
Kirjoittanut willik, 05.01.2018, 09:01
Invalid password.
Kirjoittanut Re-Fuel, 05.01.2018, 09:09
Pääpalkinto siis todellakin on KX250F jos pelailee supercross kauden. Jos taas päättää pelata sekä supercross kauden että nationalit eli ulkosarjan niin silloin pääpalkinto on KX450F
Kirjoittanut Jani Hovi, 05.01.2018, 15:20
Jostain syystä salasana ei todellakaan enää toimi. Nyt liigaan on päivitetty uusi salasana joka on: 2018XracingSX

Asia ei aiheuta toimenpiteitä niille, jotka on jo liittyneet liigaan.
Kirjoittanut Pargowiz, 05.01.2018, 18:19
"Riders not categorized as "All-Star" are worth double points if their handicap-adjusted finish is in the top 10"

nyt on pientä epätietosuutta.. tarkottaako tuo nyt siis sitä että jos kaveri (handicap +1, ei all-star) sijottuu oikeesti 11. saa hän pisteet tuplana sijoituksen 10 mukaan eli 26..

Aika veikkamiseks kyllä menee mutta ihan hauskaa..
Kirjoittanut Jani Hovi, 05.01.2018, 19:21
Jep, juuri näin. Eli jos ei ole all-star kuski, niin hän saa kymmenen joukkoon sijoituttuaan tuplapisteet. Ja tuo handicap otetaan huomioon sijoituksessa.

Eli esimerkiksi Justin Barcian handicap on 6. Jos hän on finaalissa todellisuudessa 10. niin handicapin jälkeen hänen sijoitus on 4. Näin ollen hän saa neljännen sijan pisteet tuplana. Mutta jos Barcia on finaalissa 17. on hänen sijoitus tasoituksen jälkeen 11. Tuolloin hän saa vain 11. sijan pisteet.

Tulikohan selvitettyä tarpeeksi epäselvästi :)
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01