Sulje mainos tästä

Weckmanille kauden paras sijoitus

09.08.2017 - Motocross
Emil Weckman jatkaa EM-urakkaansa tulevana viikonloppuna Sveitsissä.
Kuva: Eric Laurijssen
KTM Diga Junior Racing –kuljettaja Emil Weckman ajoi kauden parhaan kilpailunsa viime viikonloppuna Lommelissa.
Weckman kaasutteli lauantaina ajetussa ensimmäisessä erässä sijalle 11. ja sunnuntaina toisessa erässä sijalle 13. ollen viikonlopun kokonaistuloksissa kahdeksas. EMX125-luokan ensimmäinen erä ajettiin lauantaina päivän viimeisenä kilpailuna, jolloin rata oli jo muiden luokkien ja vesisateen jäljiltä todella haastavassa kunnossa. Weckman erän alku ei sujunut toivotulla tavalla, KTM –kuljettajan osuttua toisen kilpailijan kanssa yhteen ensimmäisessä kurvissa. Weckman oli tilanteen jälkeen 20 parhaan ulkopuolella, mutta nousi lopulta hienosti sijalle 11.

Luokan toinen erä ajettiin sunnuntaina aamulla. Weckman irtosi puomilta hyvin ja oli seitsemäntenä, mutta menetti tuon paikan kaaduttuaan erän alussa. Kaatumisen jälkeen Weckman oli sijalla 17. ja nousi sieltä erän aikana lopulta sijalle 13.

- Olen tyytyväinen siihen miten viikonloppu meni osaltani. Rata muuttui kahden päivän aikana todella paljon. Lauantaina se oli vaikeassa kunnossa kun spooreja oli paljon, sunnuntaina taas siellä oli paljon enemmän röykkyjä. Pidän kuitenkin raskaista radoista, sillä silloin näkee kuka on tehnyt talvella paljon töitä. Molemmissa erissä vauhtini oli hyvää. Valitettavasti kaaduin toisessa erässä hyvän starttini jälkeen. Sen jälkeen kesti hetken, ennen kuin pääsin taas rytmiin. Lopussa tunsin sen, että jouduin käyttämään paljon energiaa erän aikana, enkä enää jaksanut ajaa röykkyjen päällä. Ja se juuri tekee ajamisesta Lommelissa haastavaa, Weckman kertoi tiiminsä tiedotteessa.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01