Sulje mainos tästä

Weckman teki pitkän jatkosopimuksen

12.04.2018 - Motocross
Emil Weckman jatkaa uraansa tutussa tiimissä.
Kuva: Eric Laurijssen
Emil Weckman on tehnyt pitkän jatkosopimuksen KTM Diga Junior Racing -tiimin kanssa.
Weckmanin KTM Diga Junior Racing -tiimi julkisti tänään, että viime viikonloppuna uransa ensimmäiseen EMX125-luokan erävoittoon ajanut sipoolainen pysyy tiimissä vuoden 2021 loppuun asti. Ensi vuonna Weckman tulee ajamaan EMX250-luokassa ja kehityskäyrän jatkuessa saman suuntaisena, on Weckmanin tavoite on ajaa MX2-luokassa vuoteen 2021 mennessä.

- Olemme tyytyväisiä, että saamme jatkaa yhteistyötämme Emilin ja hänen perheensä kanssa. Hänen viime aikaiset suoritukset ovat vahvistaneet meidän uskoamme hänen kykyihin. On hienoa nähdä, että kaikkien tekemä kova työ palkitaan, tiimin omistaja Dirk Saelen kertoo tiedotteessa.

- On hienoa, että pystyn ajamaan samassa tiimissä myös 250-kuutioisella pyörällä. Diga Racing tuntuu nyt jo perheeltä. Tulemme toimeen hyvin keskenään, mutta kaikki työskentelevät myös tosissaan. Ja siitä minä pidän. Odotan jo innolla ensi kautta ja EMX250-luokkaa. 125-kuutioisella ajaminen on hauskaa, mutta minun tyylini sopii paremmin nelitahtiselle pyörällä. Tietysti nyt panostamme kaiken EMX125-luokkaan tällä kaudella, Weckman kertoi.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01