Sulje mainos tästä

Weckman palaa radoille kun on siihen valmis

06.08.2018 - Motocross
Emil Weckmanin kausi EMX125-sarjassa saattaa olla ohi eilisen loukkaantumisen jälkeen. Ainakaan Weckmanin tiimi ei halua hoputtaa häntä palaamaan radoille liian aikaisin.
Emil Weckman kaatui rajusti eilen EMX125-luokan toisessa erässä Lommelissa. Weckman menetti pyöränsä hallinnan kilpailun toisella kierroksella ja lensi olkapää edellä maahan. Rytäkässä KTM Diga Junior Racing -tiimin kuljettajan solisluu murtui ja olkapää lähti olkakupista irti. Nuorukainen oli leikkauksessa eilen illalla ja pääsi sairaalasta pois jo samana iltana. Lääkäreiden mukaan leikkaus onnistui odotusten mukaan.

- Kaikki meni leikkauksessa hyvin. Meillä on tiistaina tiimin kanssa palaveri, jossa on mukana myös Emilin valmentaja. Siinä palaverissa päätetään, mitä loppukauden osalta tehdään. Sen verran olen kuitenkin jo jutellut asiasta tiimipomo Dirk Saelenin kanssa, että he eivät halua Emilin palaavan radoille yhtään liian aikaisin, vaan vasta sitten, kun hän on oikeasti kunnossa. Tiimin osalta on aivan sama, onko Emil loppupisteissä kolmas tai vaikkapa 12. He tietävät, mitä voi tapahtua, jos kuljettaja tulee puolikuntoisena takaisin. Iso kiitos tiimille, kun he ajattelevat asiasta tuolla tavalla. Loukkaantuminen on todella harmittava, sillä Emilin vauhti ja kunto olivat todella hyviä, Emilin isä Peter Weckman kertoi.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01