Sulje mainos tästä

Weckman mudassa neljäs

10.06.2018 - Motocross
EMX125-luokan toinen erä ajettiin Ranskassa vaikeissa olosuhteissa.
St.Jean d’Angelyn aamu käynnistyi aurinkoisissa merkeissä, mutta yölliset sateet olivat kastelleet radan märäksi. EMX125-luokan toinen erä ajettiin aamun ensimmäisenä lähtönä, joten nuoret kuljettajat saivat vastaansa kuraisen ja vaikean radan. Kukaan kuljettajista ei lähtenyt tutustumiskierrokselle, koska kaikki halusivat pitää pyöränsä puhtaan kurasta starttia varten.

Weckmanin startti onnistui tänään ajetussa toisessa erässä hienosti ja hän oli ensimmäisen kurvin jälkeen toisena. Ensimmäisellä kierroksella Weckman johtikin jo hetken aikaa kisaa, mutta menetti kärkipaikan nopeasti Guillem Farres Plazalle. KTM Diga Junior -tiimin kuljettaja ajoi vakuuttavasti toisena, kunnes teki virheen toisella ja putosi kuudenneksi.

Sarjan kärkitaistelun osalta radalla nähtiin tapahtumia kolmannella kierroksella, kun pistekärki Rene Hofer kaatui mutaisella radalla eikä saanut enää pyöräänsä käymään ja joutui keskeyttämään erän.

Loppuerän aikana kuraisella radalla nähtiin paljon tapahtumia kaatumisten ja kiinnijäämisten merkeissä. Weckman teki hyvää nousua ja oli kahdelle viimeiselle kierrokselle lähdettäessä kolmantena. Ranskan Florian Miot onnistui kuitenkin ohittamaan Weckmanin toiseksi viimeisellä kierroksella ja näin ollen Weckman ajoi neljäntenä maaliin. Erän voitti Mattia Guadagnini, ennen Matheo Miotia.

Pistetilanteesta Hofer pitää edelleen kärkipaikkaa hallussaan. Toisena sarjassa oleva Thibault Benistant kaasutteli tänään kuudenneksi ja on nyt pisteissä 30 pisteen päässä Hoferista. Weckman on sarjassa kolmantena, 36 pistettä Benistantia perässä.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01