Sulje mainos tästä

Webb palasi voittajaksi

10.02.2019 - Motocross
Cooper Webb ajoi kauden kolmanteen voittoonsa.
Kuva: Jani Hovi
Cooper Webb otti kauden kolmannen voittonsa Monster Energy Supercross-sarjassa.
Kauden kuudes osakilpailu ajettiin U.S. Bank -stadionilla Minneapolisissa. Samalla käyntiin pyörähti myös 250-kuutioisten itärannikon sarja.

Cooper Webb nappasi holeshotin nimiinsä 450-luokan finaalin startissa, mutta menetti nopeasti johdon Joey Savatgylle. Ken Roczen,Blake Baggett ja Justin Brayton seurasivat heitä. Sarjan pistekärjessä oleva Eli Tomac sai huonon startin ja oli letkan häntäpäässä.

Savatgy ja Cooper taistelivat kisan voitosta lähes koko finaalin ajan, kunnes Webb otti viimein johdon haltuunsa kierroksella 15. Sen jälkeen voittajasta ei ollutkaan enää epäselvyyttä, vaan Webb ajoi kauden kolmanteen voittoonsa. Roczen ohitti myös Savatgyn ja otti toisen sijan. Tomacin tavoin huonon startin saanut Marvin Musquin nousi lopussa kolmanneksi, Savargyn ollessa neljäs. Brayton ajoi kauden parhaan kilpailunsa ja oli viides. Tomac oli lopulta kuudes.

Sarjan kokonaispisteissä Roczen nousi kärkeen, mutta Webb on vain pisteen päässä hänestä. Tomac ja Musquin ovat tasapisteissä kolmantena, mutta hekin ovat vain kaksi pistettä Roczenin takana.

250-luokan itärannikon sarja pääsi vauhtiin Minneapolisissa. Avauskilpailun voiton otti Austin Forkner. Jordon Smith oli toinen ja Justin Cooper kolmas.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01