Sulje mainos tästä

Vetäytyykö Suzuki motocrossin MM-sarjasta?

22.09.2017 - Motocross
Nähdäänkö Stefan Evertsin tiimiä ensi kaudella motocrossin MM-sarjassa?
Kuva: Suzuki
Euroopassa liikkuvien huhujen mukaan Suzuki olisi vetämässä tehdastiimiä pois MX2- ja MXGP-luokista.
Motocrossin MM-sarjan haasteet vaikuttavat jatkuvan. Jo aiemmin huhuttiin, että Suzuki ja Honda vetävät omat tehdastiiminsä pois MX2-luokasta. Nyt Euroopassa huhutaan, että Suzuki olisi vetäytymässä myös MXGP-luokasta.

Pari viikkoa sitten meille kantautui Belgian suunnalta huhuja, joiden mukaan Suzuki olisi tarjonnut tehdastiimiä pyörittävälle Stefan Evertsille ensi kaudelle kaluston ja varaosat käyttöön, mutta ei minkäänlaista rahallista tukea. Kuluvalla kaudella Everts on saanut tehtaalta myös rahallista tukean

Nyt Gatedrop -verkkosivusto kertoo, että heille tulleiden tietojen mukaan Suzuki olisi vetäytymässä kokonaan motocrossin MM-sarjasta.

Nähtäväksi jää, pitävätkö nämä huhut paikkaansa ja mitä tulevaisuudessa lajille on tapahtumassa.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut FactoryMessageboarder, 23.09.2017, 22:20
Mitä ihmettä Suzuki puuhaa? Jenkeissäkin koko Suzukin toiminta on pelkästään JGR:n varassa. Miten voidaan myydä suuria määriä pyöriä, jos potentiaaliset ostajat eivät nää niiden menestyvän suurissa sarjoissa?
Kirjoittanut Mikko, 23.09.2017, 23:54
Eipä ole Evertin vetämä tullut juuri mittään menestystä MXGPssä! 2 viimekauden saldo 2 podium kisaa. Ei taida Mr Suzuki Jappanissa kiljua riemusta ja jakaa lisää budjettia että Mr Everts saa leikkiä tiimi pomoa.
Kirjoittanut Crossari, 24.09.2017, 00:02
Crossi on kuoleva laji jos ei rupea tulemaan muutoksia piakkoin.
Siitähän tuo on selvä merkki kun moni tiimi lyö lappua luukulle. Ei uskota homman tulevaisuuteen vaan satsataan johonkin muuhun.
Kulut sen kun nousee niin harrastajilla kuin ihan tiimeilläkin.
Kirjoittanut Tiplu, 24.09.2017, 09:50
6 mxgp podiumsijaa kahden viime vuoden aikana, pikkuluokassa sentään 41. Jasikonis ja Lawrence ovat vasta pääsemässä vauhtiin.., jollakin muulla merkillä sitten.
Kirjoittanut peedros, 26.09.2017, 20:49
Taitaa panostuksen koko suhteessa tuottoon olla vialla. Loungo voisi katsoa peiliin mitä tiimeiltä vaatii ja miten sarjan kulut kasvaa vuodesta toiseen. Jos Japsit saa tarpeekseen sarjasta niin mitä järkevää nähtävää sinne enään jää?
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01