Sulje mainos tästä

Vesterinen, Jokiniemi ja Rytilä voittajia Kuopiossa

08.07.2018 - Motocross
Matias Vesterinen ajoi MX125-luokan voittoon Kuopiossa.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
MX-liiga jatkui tänään kolmen luokan voimin Heinjoen radalla Kuopiossa.
MX125-luokassa Matias Vesterinen ja Kimi Koskinen jatkoivat taisteluaan. Ensimmäisessä erässä Koskinen ajoi kärjessä alusta loppuun asti, Vesterisen kaasutellessa toiseksi ja Veniamin Voronkovin kolmanneksi. Toisessä erässä Koskinen johti erää puoleen väliin asti, mutta sitten Vesterinen pääsi kuittaamaan ja nousi kärkeen. Koskinen yritti vielä iskeä takaisin, mutta Vesterinen oli liian nopea ja ajoi voittajana maaliin.  Samalla Vesterinen otti päivän totaalin voiton, ennen Koskista. Joni Mäkelä oli toisen erän kolmas ja samalla hän nappasi myös päivän totaalin kolmannen sijan. Jere Rönkkö oli päivän neljäs ja Peetu Aalto viides.

MXB-luokassa Samuli Jokiniemi ja Jere Lehtiö olivat päivän erävoittajat, molempien ottaessa myös yhdet kakkossijat. Kun Jokiniemi oli kaksikosta se joka voitti päivän toisen erän, otti hän päivän totaalin voiton. Timo Haverinen kaasutteli molemmissa erissä kolmanneksi ja oli kolmas myös kokonaiskisassa. Jere Vähä-Karvia oli päivän neljäs ja Simon Finne viides.

MXH-luokassa Niklas Rytilä oli ensimmäisessä erässä toinen ja voitti toisen erän, joten hän oli päivän totaalin voittaja. Samu Hyvärinen voitti ensimmäisen erän ja oli toisessa erässä toinen, ollen toinen myös kokonaistuloksissa. Janne Helenius kaasutteli eräsijat 3 ja 4, ottaen totaalin kolmannen sijan. Päivän neljäs oli Markus Ritola ja viides Konsta Kuhanen.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01