Sulje mainos tästä

Tutut nimet kärjessä Kuopiossa

07.07.2018 - Motocross
Hanna Mertsalmi ajoi kahteen erävoittoon MXD-luokan Suomen Cupissa.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Motocrossin MX-liiga jatkui tänään Heinjoen radalla Kuopiossa, jossa kuljettajat pääsivät starttaamaan ensimmäistä kertaa Suomessa metalliritilöiltä, kuten MM-sarjassa.
MX65-luokka oli Eelis Viemerön juhlaa, hänen ottaessa voitot molemmista kisaeristä. Päivän totaalin kakkonen oli Aaro Menna (eräsijat 2. ja 3.) ja kolmas Matias Miettinen (4. ja 2.). Kokonaiskilpailun neljäs oli Veeti Hakala-Rahko ja viides Rene Nyman.

MXC/B-luokassa kuljettajat jaettiin kolmeen ryhmään aika-ajojen perusteella. Päivän kokonaiskisan ykkönen oli Joona Rönkkö (5. ja 1.), ennen Eetu Kuivalaa (1. ja 5.) ja Veeti Oksasta (4. ja 2.) Samu Niinimäki oli neljäs ja Topias Kontto viides.

MXC/B-luokan kanssa radalla olivat myös C/A-luokan kuljettajat, jotka ajoivat oman kansallisen kilpailunsa. Sen voittoon ajoi Tiitus Enjala, ennen Kimi Tammea ja Jimi Laitista.


Kuopiossa jaettiin myös naisten Suomen Cupin pisteitä. Hanna Mertsalmi hallitsi luokan molempia eriä ja voitti näin ollen myös päivän kokonaiskilpailun. Vilma Jarkkola oli molempien erien kakkonen ja oli toinen myös totaalissa. Kadri Ehamäe oli ensimmäisen erän neljäs ja kolmas toisessa erässä, joten hän nappasi kokonaiskilpailun neljännen sijan. Ria Virtanen oli päivän neljäs ja Saana Kurvinen viides.

Täydelliset tulokset:

http://speedhive.mylaps.com/Events/1555207

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01