Sulje mainos tästä

Tampereella tehtiin kävijäennätys

14.11.2017 - Motocross
Tampere Supercrossin katsomot olivat jälleen täynnä.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Tampere Supercross ja Offroad Expo tekivät uuden kävijäennätyksen viikonloppuna.
Tampere Supercross näytti jälleen olevansa tapahtuma, joka kerää Suomen offroad-väen kauden päätteeksi saman katon alle seuraamaan hyvää kilpailua ja vierailemaan messuilla. Tänäkin vuonna kilpailun liput myytiin loppuun lauantaina jo tuntia ennen kilpailun avajaisia ja lippuluukulla kävi tuon jälkeen vielä useita satoja ihmisiä kysymässä lippuja.

- Hallin kapasiteetti on maksimissaan noin 3 500 maksanutta katsojaa. Kun tähän päälle lasketaan vielä ratahenkilöstö, rannekkeelliset näytteilleasettajat, SML:n vapaakorttilaiset, mekaanikot ja talkooväki, niin halli oli todellakin ääriään myöden täynnä lauantaina. Myös perjantaina oli katsojia enemmän kuin aiempina vuosina ja teimmekin tänä vuonna kävijäennätyksen koko tapahtuman osalta, kertoi tapahtuman vastaava tuottaja Jarkko Nieminen.

Ensi vuodelle järjestäjät miettivät keinoja, miten katsojakapasiteettia saisi nostettua.

- Tutkimme asiaa tarkoin ennen ensi vuoden kisaa. Tilaisuus on ollut loppuunmyyty useampana vuonna ja suosittelenkin katsojille jatkossa, että liput kannattaa ostaa ennakkoon. Siinä säästää vähän rahaa ja nopeuttaa myös sisäänpääsyä. Nytkin lippuluukulla oli pahimmillaan puolentoista tunnin jonot, mutta rannekkeen vaihtopisteellä pääsi sisään viipymättä. Tietysti silloin varmistaa myös sen, että pääsee katsomaan kisaa, Nieminen jatkoi.

Supercrossin ohella myös Offroad Expo -messut olivat onnistuneet. Messujen ollessa kävijöille ilmaiset, ei kävijämäärästä ole tarkkaa tietoa, mutta messualueella oli etenkin perjantaina illalla ja lauantaina runsaasti yleisöä.

- Näytteilleasettajilta tuli hyvää palautetta messuista. Myös omasta mielestäni ne olivat tänä vuonna onnistuneet ja fiilis messuilla oli hyvä, Nieminen päätti tyytyväisenä.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Raaseri, 14.11.2017, 19:17
Sellaiset terveiset järjestäjille että ensi vuonna vaatikaa ruokaravintoloita auki enemmän kuin perjantaiana yksi hamppareita myyvä paikka. Tapahtuma kesti osaltamme 7h h ja yksi ainoa ruokapaikka ilman kunnollisia syömätiloja oli surkea esitys.

Siihen kun lisäsi vielä yli-innokkaat K18 alueen järkkärit, jotka eivät päästäneet lapsiperheitä pöytiin syömään tiukan K18 tulkinnan vuoksi. Lakihan ei tätä rajausta tee...

Luultavasti ei tapahtumajärjestäjän vika mutta tapahtumapaikan kyllä.

Muutoin tapahtumasta iso peukku. Erityiskiitos J. Nikkilälle joka ole piirtänyt sellaisen radan että oikeanlaista ohjelmaa riitti joka lähtöön.
Kirjoittanut west, 14.11.2017, 22:29
Ensimmäistä kertaa kyseisessä tapahtumassa.
Jäi todella positiivinen fiilis, expon puolella hyvät kattaukset.
Rossi hallin puolella todella hyvä meininki, iso kiitos kuuluu radan rakentajille ja kuuluttajalle.
Ainoa miinus oli nää yli-innokkaat nappikorvat, ei ne edes ymmärtänyt kun niille "......uili"
Nii ja kotio oli aika pimeä ja pitkä matka.
Kirjoittanut nyhverö, 14.11.2017, 23:22
Jep, hyviä eriä ja kovaa kisaa, hieno rata. Kuuluttajalla homma hanskassa (ei nyt ehkä huutaa tarvis mikkiin mutta kuitenkin, ei tylsä kaveri).
Lipunmyynnin suunnassa oli vissiin vielä 1 ravintola, moniko sinne löysi?
Ehdottomasti tarvitaan lisää pieniä nakkikojuja tms.
Ja joo, mistä noita järkkäreitä löytyy, osa niistä vois tarkistaa asennettaan, tuli mieleen Trumpin henkivartijat.
Kirjoittanut cerpa, 15.11.2017, 22:40
Paras ravintola kotiruokabuffetilla varustettuna oli liki tyhjä, suoraan sisääntulo-ovia vastapäätä. Asiakaspaikkoja varmasti 200. Hyvät kisat olivat. ehkä varsinainen tapahtuma eli kisaerät menevät liian nopeasti ohi...
Kirjoittanut Raaseri, 16.11.2017, 08:53
cerpa oli messuilla lauantaina? Koska pe tuokin ravintola oli kiinni.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01