Sulje mainos tästä

Tampere SX ja Expo myös 2013

16.11.2012 - Motocross
Lauantaina 10. päivä marraskuuta loppuunmyyty Tampere Supercross & Offroad Expo järjestetään uudestaan ensi vuonna 25.-26. päivä lokakuuta.
Tapahtuman järjestäjä Juuso Valtakari kertoo, että vuoden 2013
tapahtuma varmistui nopeasti, sillä supercross-osakilpailua ei koskaan aikaisemmin ole myyty Suomessa loppuun. Päätökseen vaikutti vahvasti myös näytteilleasettajien erinomainen palaute.
- Näytteilleasettajapaikat myytiin Tampereen Offroad Expoon loppuun alle viikossa, jo kuukausia ennen tapahtumaa. 9200 supercross-fania ja messuvierasta puolestaan näyttivät toteen että tapahtumalle on valtava yleisökysyntä. Näiltä pohjilta jatkoneuvottelut seuraavasta vuodesta olivat todella helpot.

Ainutlaatuisesta tapahtumasta Valtakari haluaa kiittää kaikki siihen osallistuneita. - Kiitokset mahtavasta onnistumisesta kuuluvat yleisölle, kuljettajille, näytteilleasettajille, Tampereen Motocross -yhdistykselle sekä tietysti tapahtuman henkilökunnalle. Vuoden 2013 päivämäärä kannattaa laittaa hyvissä ajoin kalenteriin, sillä luvassa on jälleen jotain ennenkuulumatonta!

Vuoden 2013 tapahtuma järjestetään 25.-26.10.2013 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

Suzuki RM-Z250 löysi omistajansta

Huuto.net palveluun laittamamme uusi, ajamaton suzuki rm-z 250 päätyi Mänttäläisen Henri Wimanin autotalliin FOX- ajovarustesetin, monster- juomien ja Tampere Supercross fanituotteiden kera 15.11.2012.

Henri Wiman: Olen jo pitempään etsinyt uudempaa motocross pyörää harrastukseni jatkamiseksi ja tämä tilaisuus sattui juuri oikeaan aikaan, hivenen ihmettelin kun katsoin että huutoni 5500EUR voitti kaupan ja sillä sain yli 8000EUR arvoisen paketin. Selvästi näin kauden päätyttyä eivät harrastajat ole valmiita vielä panostmaan seuravan kauden laitteisiin. Hyvä näin, sillä nyt sain erittäin edullisesti mahtavan pelin!

Harri Wiman (voittajan isä): Henrillä kyllä kävi hyvä säkä, että sai uuden pelin noinkin edullisesti ja eikä minulla ole mitään sitä vastaan, että Henri käyttää omia rahojaan hienoon harrastukseen, kuin että ne samat eurot menisivät johonkin muuhun kuin mahtavaan harrastukseen. Kertoo tyytyväinen YZ 250:n omistaja.

Tampere Supercross organisaatio onnitteee vielä huutokauan voittanutta Henriä ja toivottaa onnea tulevalle kaudelle!

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01