Sulje mainos tästä

Suosittu 24MX JWC jatkuu

13.02.2018 - Motocross
Suuren suosion saavuttanut 24MX Junior Winter Challenge talvisarjan seuraava tapahtuma järjestetään Imatralla 17. - 18. helmikuuta
Lauantain koulutuspäivä on jo täyttynyt, mutta tapahtuman pääpäivään eli sunnuntain ajopäivään mahtuu vielä kuskeja mukaan ja luvassa on lisää maustetta kun ajopäivänä käytössä on oikea starttipuomi!

Ensiviikonloppuna IMK Ry isännöi uudistetulla sisämotocrossradallaan suureen suosioon noussutta 24MX JWC tapahtumaa. Lauantaina Niko Kalatie vetää junioreille crossikoulutuksen ja sunnuntaina päästään itse asiaan, kun junnut ympäri Suomen päästetään radalle saman tasoisissa ryhmissä, normaalia motocrossin kilpailupäivää mukailevaan ajopäivään, joka antaa monelle ensimmäisen kokemuksen kilpailemiseen turvallisessa ympäristössä ja täysin ilman paineita.

"24MX JWC:n kaltaiselle tapahtumasarjalle on selkeästi ollut kysyntää, sillä tapahtumat täyttyvät todella nopeasti muutamassa päivässä aina julkaisun jälkeen. On ollut todella ilo huomata millainen positiivinen vaikutus suomalaiseen junnucrossiin on ollut, kun olemme saaneet juniorit ajamaan enemmän talvella ja olemaan näin valmiimpia kesän ajokauteen. Konseptimme joka kulkee pitkälti samaa kaavaa kuin normaali motocrosskilpailu on selkeästi ollut todella toimiva, sillä jo ensimmäisen täyden talvikauden jälkeen kesän kilpailijamäärät lisääntyivät 65, MXC/B & MXC/A luokissa. On todella ilo tehdä työtä jonka vaikutukset näkyvät niin radoilla kasvaneina kilpailija- & harrastajamäärinä, sekä mm. somessa & varikoilla lisääntyneinä ystävyyssuhteina, niin kuskien kuin huoltajienkin kesken." Kertoo 24MX maajohtaja Juuso Valtakari.

Sunnuntain ajopäivä Imatralla saa uuden mausteen kun juniorit pääsevät harjoittelemaan ja ottamaan tuntumaa oikeaan starttipuomiin. Käytössä on Tampere Supercrossiin valmistettu hydraulipuomi, joka on todettu erinomaiseksi käyttövarmuutensa ja turvallisuutensa johdosta.

Tervetuloa Imatralle viettämään motorsport-henkistä viikonloppua hyvässä seurassa, vielä mahtuu mukaan!

Huom! Muista ilmoittaa etukäteen IMK:lle mikäli et varauksesta huolimatta pääse lauantain tai sunnuntain tapahtumiin.

Lisätietoja JWC:n FB-ryhmästä:
www.facebook.com/24mxjwc

Aikataulut

Koulutuspäivän aikataulu - 17. Helmikuuta
Aamupäivän ryhmä
08:30 - Aamupäivän Ilmoittautuminen
09:00 - Aamupäivän koulutus alkaa
14:00 - Aamupäivän koulutus päättyy


Iltapäivän ryhmä
13:30 - Iltapäivän ilmoittautuminen
14:00 - Iltapäivän koulutusalkaa
19:00 - Iltapäivän koulutus päättyy


Ajopäivän aikataulu - 18. Helmikuuta
08:30 - Ilmoittautuminen
09:00 - 11:30 - Vapaat harjoitukset
11:45 - Kuljettajakokous
12:00 - 14:00 - 1. ja 2. Lähdöt ryhmittäin
14:00 - 16:00 - 3. ja 4. Lähdöt ryhmittäin


Ilmoittautuminen

Ilmoita kuljettaja ajopäivään sähköpostilla osoitteeseen: offroadareena@gmail.com

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot kuljettajasta: Nimi, numero, pyöräkoko (50, 65 vai 85cc), asuinpaikka ja transponderinumero (mikäli sellaisen omistaa)

24MX JWC tiedotus

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01