Sulje mainos tästä

Sihvosen vauhti tallella

04.08.2018 - Motocross
Miro Sihvonen ajoi lupauksia herättävästi Lommelin ensimmäisessä erässä.
Kuva: Eric Laurijssen
Miro Sihvonen näytti vauhtinsa olevan tallella Lommelissa, mutta kierrosaikojen putoaminen erän lopussa pudotti myös KTM-kuljettajan sijoitusta.
Lommelin ensimmäisen kisapäivän päätti EMX250-luokan ensimmäinen EM-erä. Kisassa mukana nähtiin myös Miro Sihvonen, joka ajoi omassa aika-ajo ryhmässään hienosti neljänneksi. Vasta noin kuukauden pyörän päällä loukkaantumisten jälkeen ollut Sihvonen näytti näin ollen vauhtinsa olevan tallella, mutta mikäli olisi miehen ajokunto raskaalla Lommelin radalla?

EMX250-luokan startin jälkeen Sihvonen oli yhdeksäntenä, mutta piti ensimmäisellä kierroksella kiirettä ja nousi nopeasti kuudenneksi. Kärkipaikkaa piti hallussaan Mathys Boisrame, ennen Kevin Horgmoa ja Dylan Walshia. Ensimmäisillä kierroksella sijoitukset vaihtelivat kärkikaksikon takana jatkuvasti ja Sihvonenkin putosi pahimmillaan jo kahdeksanneksi. Mutta nopeasti KTM-kuljettaja teki jälleen nousua ja oli toisen kierroksen jälkeen viidentenä, 10 sekuntia kärjessä ajaneen Boisramen perässä.

Kun erä oli puolessa välissä, painui Jett Lawrence väkisin Sihvosen ohi viidenneksi. Erän toisen puoliskon aikana Sihvosen kierrosajat putosivat tasaisesti ja samalla hän menetti vähitellen sijoituksia. Ruutulipun heiluessa Sihvonen oli kuitenkin kymmenes. Kärjessä Maxime Renaux teki vähiten virheitä ja otti erävoiton, ennen Horgmoa ja Mel Pocockia.

Luokan toinen kisaerä ajetaan huomenna.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01