Sulje mainos tästä

Sihvonen pohtii polvileikkauksen jälkeen ensi kautta

07.09.2018 - Motocross
Miro Sihvonen kävi eilen polvileikkauksessa ja aloittaa nyt kuntoutus jakson. Samalla nuorukainen pohtii myös ensi kauden suunnitelmia.
Miro Sihvosen koko kausi on sujunut polvivamman merkeissä ja KTM-kuljettaja kävi viimeisimmässä polvileikkauksessa tämän viikon torstaina. Sveitsin EM-kilpailussa kipeytynyt polvi oli pakko leikata uudelleen ja sen johdosta nuorukaiselta jää kauden viimeiset kilpailut ajamatta.

- Polveen tehtiin nyt eräänlainen puhdistusleikkaus. Sinne oli kertynyt edellisistä leikkauksista niin paljon rustoa, että se haittasi polven toimivuutta. Polvi oli niin ”ahdas” ja tukossa, että sen vuoksi se ei meinannut pysyä paikallaan, Sihvonen kertoi.

Nyt Sihvonen makaa kotona jalka koholla, mutta pian hänellä käynnistyy kuntoutus.

- Mika Mannerjoen johdolla rupean kuntouttamaan jalkaa mahdollisimman nopeasti, luultavasti parin viikon kuluessa. Neljän viikon kuluttua minulla on lääkärin aika, jolloin hän antaa toivottavasti luvan lisätä treenaustehoa.

Vaikka kesän ulkoratojen kilpailut menevät Sihvoselta ohi, niin haluaa hän vielä tänä vuonna kisaradoille.

- Haluan Tampereen supercrossiin ajamaan. Pari vuotta sitten se oli aivan mahtava tapahtuma ja minua harmittaa, etten päässyt sinne viime vuonna. Myös muutamat sponsorini haluaisivat nähdä minut siellä radalla. Jos vaan polven osalta pystyn ajamaan, niin minut nähdään siellä kyllä, Sihvonen.

Ensi kauden osalta Sihvosen suunnitelmat ovat vielä auki. Miehen mieli vetää MM-sarjaan, mutta raha on suurena esteenä.

- Kun en tällä kaudella pystynyt antamaan loukkaantumisten takia kunnolla näyttöjä, on tiimipaikat todella kalliita minulle. Ja niihin ei ole yksinkertaisesti rahaa. Yhtenä vaihtoehtona on ajaa ensi kaudella yksityiskuljettajana 450-kuutioisella pyörällä ja kiertää Hollannin ja Saksan mestikoita, joista saa oikeasti kunnon rahapalkintoja. Sitten olisi mahdollisuuksia taloudellisesti ajaa lähellä olevia MM-kisoja, joissa pystyisi antamaan näyttöjä, Sihvonen päätti.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut peedros, 08.09.2018, 10:54
Miksi emme pystyisi järjestämään ns joukkorahoitusta lupaaville kuskeille, jotka kilpailevat suomen ulkopuolella? Vastikkeena kuljettajat kertoisivat kuulumisiaan "työstään" tukijoille. Tämä voisi olla myös järjestelmä, missä laitevalmistajat ja muut vastaavat toimijat eivät pääsisi sanelemaan omien intressien johdosta miten kuljettajan täytyy missäkin tilanteessa toimia. Utopiaahan tämä on jos emme yhdessä tähän pysty, koska aina on helpompaa kritiosida kuin tehdä työtä yhteisen "hyvän" puolesta.
Kirjoittanut Jakke, 08.09.2018, 11:19
No miksi ei, ei muuta kuin järjestämään ja kokeilemaan miten menee. Vaikea kuvitella mitään muuta intressiä lähteä sellaiseen mukaan, kuin että on riittävästi ylimääräistä rahaa ja halu auttaa juuri tätä marginaalilajia, jossa ei valitettavasti edes hirveästi ole potentiaalisia pärjääjiä maailmalle. Ja organisaattorilla pitää olla riittävästi ylimääräistä aikaa ja suuri sydän ja halua tehdä paljon talkootyötä ja nähdä vaivaa. Kuulostaa epätodennäköiseltä yhtälöltä, mutta toivottavasti onnistuu ja intoa riittää.
Kirjoittanut Mikko, 08.09.2018, 16:59
Eiköhän meistä jokainen maksa harrastuksensa itse. Jos syntyy joku supertalentti kyllä se löydetään ja tie aukeaa tiimeihin ilman kansalaiskeräystä. Moni juniori toimii lopulta vain ja ainoastaan jonkun tiimin rahoittajana. En tässä nyt arvostele ketään tai kenenkään toimintatapoja. Mirolle Stemppiä paranemiseen.
Kirjoittanut FactoryMessageboarder, 08.09.2018, 21:58
Mites hyppy tuntemattomaan ja Amerikkaan? MM-sarja nykymuodossaan on täysi vitsi, kannattaako tuohon sirkukseen rahojaan tuhlata. Euroopan B-sarjat toki ovat ihan OK vaihtoehto.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01