Sulje mainos tästä

Sihvonen: ”Ei muuta vaihtoehtoa”

12.04.2018 - Motocross
Miro Sihvonen lähtee hyvillä fiiliksillä kauden toiseen EM-kisaan.
Kuva: Eric Laurijssen
Miro Sihvonen aikoo olla mukana Portugalin EM-viikonlopun varsinaisissa kisaerissä.
EMX250-luokan kauden toinen kisaviikonloppu kaasutellaan Aguedan radalla Portugalissa. Vasta pari viikkoa ennen kauden ensimmäistä kilpailua pyörän päälle, loukkaantumisen jälkeen, palannut Miro Sihvonen lähtee Portugalin kilpailuun paljon paremmista lähtökohdista kuin pari viikkoa sitten ajettuun Espanjan kilpailuun.

- Olen saanut nyt treenattua hyvin ja kunto on paljon parempi kuin Espanjaa ennen. Olin viime viikon KTM Nordicin leirillä Latviassa, jossa tuli ajettua joka päivä. Siellä emme päässeet kelien takia ajamaan muita kuin hiekkaratoja ja ne rupesivatkin sujumaan jo hyvin, Lommelista torstaina tavoitettu Sihvonen kertoi.

Aguedan rata Portugalissa on kovapohjainen, jollaisilla Sihvonen ei ole päässyt paljon viime viikkoina harjoittelemaan.

- Olimme Aguedassa harjoitusleirillä edellisenä talvena ja pidän kyllä radan profiilista. Eilen pääsin ajamaan kovalla radalla ensimmäisen kerran hetkeen aikaan ja se ei vielä oikein sujunut. Viikonlopulle on luvattu hieman huonoa säätä ja se antaa varmaan oman mausteen kilpailuun.

Viime vuonna EM-sarjaa ennen loukkaantumistaan johtanut Sihvonen karsiutui Espanjan avauskilpailussa kisaeristä. KTM Diga Junior -tiimin kuljettaja ei aio toistaa samaa tulevana viikonloppuna Portugalissa.

- Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin päästä kisaeriin. Espanjan kisa tuli minun osaltani liian nopeasti ja oli turhan aikaista olla kisassa mukana silloin. Mutta se oli jo etukäteen tiedossa. Nyt tilanne on eri ja minulla on hyvä fiilis ajamisesta, Sihvonen päätti.

EMX250-luokan aika-ajot ajetaan lauantaina aamupäivällä ja ensimmäinen kisaerä lauantaina illalla. Portugalissa ajetaan viikonloppuna myös luonnollisesti MXGP- ja MX2-luokkien MM-erät. Lisäksi myös naiset jatkavat omaa MM-sarjaa viikonloppuna.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01