Sulje mainos tästä

Savaste ilman tiimipaikkaa

10.05.2018 - Motocross
Kim Savasteen ja saksalaisen Pfeil Kawasaki -tiimin yhteistyö päättyi kesken kauden ja nyt Savaste etsii uutta tiimipaikkaa.
Savaste lähti kauteen saksalaisen Pfeil Kawasaki -tiimin kuljettajana, tarkoituksenaan ajaa Saksan ADAC-sarjaa, Hollannin ja Belgian kilpailuja, sekä valikoituja MM-osakilpailuja. Talven harjoitukset menivät Savasteelta hyvin ja vuoden 2014 85-kuutioisten maailmanmestari pääsi aloittamaan kauden positiivisissa merkeissä. Äkkiä asiat menivät kuitenkin huonoon suuntaan, kun Savasteen olkapää lähti pois paikaltaan kaatumisen seurauksena. Kun sama tapahtui vielä toiseenkin kertaan, niin rupesi paineet lisääntymään tiimin suunnasta ja myös harjoittelu kärsi. Ja kun tähän yhdistetään vielä tekninen epäonni pyörän muodossa, oli soppa valmis.

- Tiimi rupesi epäilemään olkapääni kestävyyttä ja sitä kautta tuli minulle painetta. Tietty sitä painetta tuli itselleni myös sen takia, etten oikein päässyt harjoittelemaan kisojen välissä. Olkapään takia jouduin pitämään taukoa ajamisesta ja välillä taas pyörä ei ollut kunnossa. Pariin kisaan en saanut kisapyörää lainkaan, kun se oli rikki. Yhteishenki tiimin ja minun välillä oli mennyt ja tilanne oli todella kiusallinen, Savaste kertoi.

Lopulta tilanne muuttui liian hankalaksi ja Savaste teki oman päätöksensä.

- Palautimme treenipyörän tiimille ja yhteistyö heidän kanssa päättyi siihen.

Tällä hetkellä Savasteen tilanne auki, tiimipaikkaa tai pyörää ei ole.

- Katsotaan nyt mitä tässä tapahtuu. Yritämme löytää jonkun tiimipaikan. Tietysti olisi tärkeää ajaa Keski-Euroopassa ja muutamia MM-kisoja, jotta nimi pysyisi esillä. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo, Savaste päätti.

Näin ollen Savastetta ei tulla näkemään viikonloppuna Kegumsin MM-kilpailussa, vaikka nuorukaisen nimi listalla vielä onkin.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut KXRider, 10.05.2018, 21:32
Joo, harmittavan kovaksi on homma mennyt. Se on tulos tai ulos. Ei siinä katsota mikä on kunto tai vammatilanne.
Mielestäni vauhtia kyllä kannattaisi hakea EMX 125 tai 250 sarjasta. Kun siellä on kärjessä, niin saattaa jo päästä hyvinkin 20 joukkoon MM kisassa.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01