Sulje mainos tästä

Sähköpyörä ei päässyt lentokoneeseen

17.11.2017 - Motocross
Valitettavasti Josh Hillin sähköpyörää ei kelpuutettu lentokoneeseen.
Kuva: Alta Motors
Josh Hillin piti ajaa viikonloppuna Pariisin Supercrossissa Alta Motorsin sähkömoottoripyörällä, mutta lentoyhtiöt olivat eri mieltä.
Hill on ajanut pyörällä hyviä suorituksia aiemmin muun muassa Red Bull Straight Rhythm -kilpailussa ja hänen piti ajaa pyörällä myös Pariisin supercrossissa. Sähköpyöriä ei ole vielä hyväksytty mukaan esimerkiksi AMA Supercross -kilpailuihin, mutta yksittäisiin erikoiskisoihin niillä on pääsy.

Tällä kertaa kilpailuun osallistuminen pysähtyi erikoiseen ongelmaan. Lentoyhtiöt eivät nimittäin suostuneet ottamaan pyörää lentokoneeseen. Syy oli pyörän suurissa akuissa. Nykypäivänä jopa kännykän akut ovat aiheuttaneet ongelmia, joten lentoyhtiöt eivät halunneet ottaa riskiä ja hyväksyä sähköpyörän suuria akkuja rahtiinsa. Näin ollen Hill ei tule osallistumaan viikonlopun kilpailuun Pariisissa.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Jakke, 17.11.2017, 17:09
No olipas erikoinen syy ja tulipa yllätyksenä? Mediassa kuitenkin ollut esillä pientenkin akkujenkin vaarallisuus lentotoiminnassa, niin kumma ettei tuollaista pommia oteta kyytiin?
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01