Sulje mainos tästä

Roos: ”Eipä se muidenkaan ajo niin erikoiselta näyttänyt”

15.05.2017 - Motocross
Joni Roos ajoi MX1-luokassa päivän yhteistuloksissa toiseksi.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Joni Roos lähti tavoittelemaan Hyvinkäältä eräsijoituksia kymmenen joukkoon. Omaksi yllätyksekseenkin Roos ajoi eräsijat kaksi ja kolme.
Olitko kisan suurin yllättäjä omasta mielestäsi?

- No aivan varmasti olin. Tällaisella treenimäärällä arvelin, että jos molemmissa erissä pääsisin 5-10 joukkoon, niin se olisi jo hyvä. Tuossa kun olen hiukan käynyt treenaamassa, niin ajo ei ole maistunut ja polte ajamisesta on ollut poissa, mutta varmasti sain sitä tuossa takaisin. Eipä se muidenkaan ajo niin kauhean erikoiselta näyttänyt. Rauhassa ja kauniisti kun ajelee, niin siitä tulee ainakin minulle paras tulos. Kun lähtee riehumaan, niin siinä vaan äijä puutuu, eikä homma toimi enää.

Sait ensimmäisessä erässä melko huonon startin, mutta ajoit sitten muut kiinni?

- Joo, sain hyvän maistin siihen päälle ja löysin hyviä linjoja. Pääsin aika pehmeästi ajelemaan, eikä tarvinnut tehdä mitään erikoista. Toisessa erässä taas, kun pääsin Erkin (Kahro) perään ja puristin kerran ohikin, niin mietin siinä, että otan hiukan pois, koska muuten alkaa itsekin väsyä. Kyllä sen tuossa erän maalissa näkikin, että olin aivan loppu. Joka tapauksessa pirun hyvä päivä ja olen enemmän kuin tyytyväinen itseeni.

Toisessa erässä näkikin hyvin, että hait järkevämpiä linjoja, jotka eivät kuluta niin paljon energiaa.

- Tykkään siitä, että saa ajella rauhallisesti. Ei nykyään oikein osaakaan enää vetää sillä lailla hammas hammasta vasten ja vehkeet huutaa Hoosiannaa koko erän ajan. En edes pysty enää sillä lailla ajamaan, mutta Suomen tasolla tällainen nätimpikin ajo näköjään riitti tänään.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01