Sulje mainos tästä

Roczen ajoi järkevän kilpailun

08.01.2018 - Motocross
Anaheimin illan finaalin tohinassa Ken Roczenin kypärän magneettilippakin irtosi. Siitä huolimatta Honda -kuljettaja ajoi neljänneksi.
Kuva: James Lissimore
Ken Roczen aloitti Monster Energy Supercross-sarjan neljännellä sijalla.
Ken Roczen keräsi monien huomion Anaheimissa, palattuaan kisaradoille vakavan loukkaantumisen jälkeen. 11 käsileikkausta ja lukemattomat tunnit käden kuntoutuksen suhteen olivat puheenaiheena kisan televisiolähetystä myöten. Roczen näytti aika-ajoissa olevansa yhä nopea ja kellottikin rannetuestaan huolimatta porukan kovimman kierrosajan.

Illan finaalissa Roczen ei saanut parasta mahdollista starttia ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen vasta sijalla 12. Muutaman ensimmäisen kierroksen aikana Roczen ei noussut edellä olevien ohi sitä vauhtia kuin moni aika-ajojen perusteella kuvitteli. Hän sai kuitenkin rytmistä sen jälkeen kiinni ja nousi kohti kärkeä, ollen maalissa neljäs.

- Minun pitäisi olla tyytyväinen tähän tulokseen. Mielestäni kuitenkin kuulun kolmen parhaan joukkoon ja minun pitäisi myös voittaa, mutta nyt täytyy olla tyytyväinen tähän. Sain huonon startin ja minulla meni hetken aikaa, että pääsin omaan vauhtiini. On muutamia asioita, joiden kanssa minun täytyy tehdä töitä, mutta yleisesti tunsin oloni radalla hyväksi, Roczen kertoi kilpailun jälkeen.

Lähes vuoden kisaradoilta poissa ollut Roczen myönsi, että oli hieman hermostunut ennen kilpailua.

- Nyt ovat perhoset hävinneet vatsasta ja ensimmäinen kilpailu on ajettu. Oli tärkeää vain olla fiksu ensimmäisessä kilpailussa, sillä kautta on vielä paljon jäljellä, Roczen tiesi.

Kilpailun edetessä Roczen ”säikäytti” useat faninsa lähes kaatumalla.

- Minulla oli yksi todellinen ”läheltä piti” tilanne finaalissa. Jalkani jäi ilmeisesti johonkin kiinni ja sen takia meinasin kaatua. Onneksi pystyin pelastamaan tilanteen ja pystyin pystyssä, Roczen kertasi.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01