Sulje mainos tästä

Reed: ”Jatkan myös ensi kaudella”

02.03.2018 - Motocross
Chad Reed kertoo ajavansa kilpaa myös seuraavalla kaudella.
Kuva: James Lissimore
Chad Reed kertoo jatkavansa uraansa myös ensi kaudella. Samalla ilmoilla on huhu, jonka mukaan uuden ennätyksen viikonloppuna tehnyt Reed saattaisi ajaa Hondan väreissä tällä kaudella.
35-vuotias Chad Reed nappasi Amerikan SX-sarjan finaalien starttiennätyksen itselleen viime viikonloppuna Mike LaRoccolta. Tampan finaali oli Reedin uran 228.

- Pakko myöntää, että hieman jopa herkistyin kun tajusin LCQ:n voiton jälkeen tekeväni uuden ennätyksen. En hirvittävästi sitä ajatellut ennen kautta, mutta kyllä sillä oli lopulta suuri merkitys, Reed kertoi maanantaina illalla Steve Matthesin juontamassa PulpMX showssa.

Ura jatkuu

Samassa haastattelussa Reed kertoi, että jatkaa ajamista myös ensi kaudella.

- Haluan yhä voittaa ja voittaessani olen samalla vanhin kuljettaja joka on ikinä voittanut supercross-finaalin. Haluan sen ennätyksen myös itselleni, Reed tulevista tavoitteistaan.

Kulunut kausi ei ole ollut Reedille helppo. Australialainen mursi nilkkansa lokakuussa, juuri kun oli aloittamassa harjoituskautta supercross-sarjaa varten. Pyörän päälle hän pääsi vasta Anaheimin kauden avausta edeltävällä viikolla, joten valmistautuminen jäi todella vähäiseksi. Nilkkavamman takia Reed ei pystynyt alkukaudesta harjoittelemaan kisojen välillä lainkaan, vaan ajoi vain viikonlopun kilpailut.

- Nyt pystyn harjoittelemaan jo viikolla. Nillka on yhä vähän kipeä, mutta nyt voin ajaa viikolla jo kahtena peräkkäisenä päivänä, joka on hyvä asia. Nyt kun olen saanut itsenä hieman parempaan kuntoon, niin joudumme tekemään töitä jousituksen kanssa, jotta se toimisi kunnolla, Reed kertoi.

Hondalle ”keikkakuskiksi”

Ken Roczenin ja Cole Seelyn loukkaannuttua Amerikassa on liikkunut huhuja, joiden mukaan Reediä olisi kysytty Hondan tiimiin korvaavaksi kuljettajaksi.

- Katsotaan nyt mitä tässä tapahtuu. Atlanta tulee liian nopeasti, mutta eihän jatkosta aina tiedä, Reed kierteli kysymystä korvaavan kuljettajan roolista PulpMX showssa.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Antti Hyökki, 02.03.2018, 18:39
Polarin nelisatanen on melko hyvin käytössä näemmä MX piireissäkin. Ihme että kukaan huippukuski ei kelpaa kuitenkaan Polarin mannekiiniksi, vai eikö ole Polar huomannut asiaa....
Kirjoittanut KTMelder, 03.03.2018, 07:18
Kyllä niiden insta päivityksiä seuraamalla saa sellaisen käsityksen että ne ihan sponssattuja juttuja on. Suomen Polar ei ehkä näe supercross staroja sellaisina julkkiksina että niillä olisi hiihtoniilojen maassa julkisuusarvoa samalla tavalla kun Pärmäkoskella tai Niskasilla. Samoin taitaa global markkinointitiimi ajatella. En tiedä oisko noi jollain tavalla mannekiineina olleet jenkeissä?
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01