Sulje mainos tästä

Ray: ”Kilpailun taso oli todella hyvä”

13.11.2017 - Motocross
Alex Ray jatkaa valmistautumista Anaheimin kauden avaukseen.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Alex Ray voitti lauantaina Tampere Supercrossin toisen päivän. Mies oli tyytyväinen vierailuunsa Suomeen.
Alex Rayn matka Suomeen ei sujunut aivan toivotuissa merkeissä. Yamaha-kuljettaja myöhästyi Los Angelesissa lentokoneesta, jouduttuaan kolarista aiheutuneeseen ruuhkaan matkalla kentälle. Ray sai uuden lennon, mutta joutui viettämään kymmenen tuntia kentällä, ennen kuin lento lähti. Kymmenen tuntia Ray vietti aikaansa myös Lontoossa, jossa hänellä oli välilasku. Tampereelle hän pääsi viimein perjantaina aamuyöllä kahden jälkeen.

-Perjantaina en ollut ihan parhaassa mahdollisessa vedossa ja meillä oli hieman haasteita pyörän kanssa, neljänneksi jäänyt Ray kertoi.

Perjantaina mies koki kovia myös Head 2 Head -kilpailussa, kun Ashley Greedy pamautti lujaa Rayn kylkeen.

- En olisi itse kyllä ihan noin ajanut. Mutta kilpailemme rahasta ja silloin tuollaiset temput ovat odotettuja. En ollut edes vihainen tilanteen jälkeen. Onneksi kuitenkin sain pyörän nopeasti käymään ja ehdin maaliin ennen Greedya, lopulta illan Head 2 Head -finaalin voittanut ja 500 euroa voitolla kuitannut Ray kertoi.

Lauantaina meno oli huomattavasti paremman näköistä ja samoin oli tuloskin, Rayn voittaessa molemmat finaalit. Helpolla voitot eivät kuitenkaan tulleet, sillä Harri Kullas antoi todella kovan vastuksen molemmissa finaaleissa.

- Kullas ajoi erittäin hyvin ja muutenkin kilpailu oli hyvää. Täällä oli monta kovaa kuljettajaa ja taso oli hyvä.

Rayn lento takaisin Kaliforniaan lähti jo sunnuntaina. Aikaerosta toivuttuaan CycleTrader Yamaha -tiimissä ajava Ray jatkaa harjoittelua ja valmistautumista tammikuun alussa käynnistyvää Monster Energy Supercross -sarjaa varten.

- Ajamista, polkupyöräilyä ja voimaharjoittelua. Nyt vedetään vielä todella kovaa treeniä alkavaa kautta varten, Ray päätti.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01