Sulje mainos tästä

Pitkä kisapäivä Iisalmessa

09.06.2018 - Motocross
Aaro Menna voitti MX65-luokan.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
MX-liiga jatkui tänään Parkatin Moottoriurheilukeskuksessa,Iisalmessa.
Tänään vuorossa oli tuttuun tapaan nuorten ja naisten päivä, kun radalla nähtiin 65- ja 85-kuutioisten pyörien lähdöt, sekä naisten luokan startit. Kun etenkin nuoria kuljettajia oli paljon, mahtui päivään todella monta starttia.

MX65-luokassa kuljettajia oli lähes 60, joten kuljettajat jaettiin aika-ajon perusteella kahteen finaalin. A-finaaleissa Aaro Menna ja Eelis Viemerö jakoivat voitot ja kakkossijat, mutta Menna oli päivän kokonaispisteiden ykkönen toisen erän voiton myötä. Simo Koskinen oli päivän kolmas, Matias Miettinen neljäs ja Rene Nyman viides. B-finaalien totaalin ykkönen oli Carita Lomp.

MXC-luokassa nähtiin peräti 84 kuljettajaa. C/B- ja C/A-luokkien yhdistetyissä A-finaaleissa molempien erien voittoon ajoi Kasimir Hindersson. Ensimmäisessä erässä Joakim Hindersson oli toinen ja Saku Mansikkamäki kolmas. Toisessa erässä Mansikkamäki oli toinen ja Veeti Oksanen kolmas.

Naisten luokassa Hanna Mertsalmi voitti molemmat erät ennen Vilma Jarkkolaa. Kadri Ehamäe oli molempien starttien kolmas.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01