Sulje mainos tästä

Pienimmät junnut ajoivat neljänneksi

08.10.2017 - Motocross
Suomen nuorten joukkue kaasutteli viikonloppuna Belgiassa.
Kuva: MXJunior team Finland
Suomen 65-kuutioisten joukkue ajoi neljänneksi tänään junioreiden epävirallisessa joukkue MM-kilpailussa.
Motocrossin epävirallinen junioreiden MM-joukkuekilpailu ajettiin viikonloppuna Bastieuxissa, Belgiassa. Coupe de l’avenir -kilpailussa Suomelta oli mukana maajoukkueet kaikissa kolmessa luokassa. 65-kuutioisten kilpailussa Suomeen tulikin parasta menestystä, kun nuorimmat kuljettajat olivat päivän lopputuloksissa neljänsiä. Saku Mansikkamäki oli joukkueen paras tänään, ajaen eräsijat 3. ja 6. Belgia ajoi luokan voittoon, ennen Ranskaa ja Iso-Britanniaa. Suomi jäi pronssista lopulta viisi sijoituspistettä. Mansikkamäen kanssa joukkueessa ajoivat Aaro Menna ja Eelis Viemerö.

85-kuutioisten luokassa Suomen joukkue sijoittui kuudenneksi. Joukkueen mahdollisuuksia mitaleille heikensi Kimi Koskisen eilen loukkaama käsi. Koskinen pystyikin tänään ajamaan vain ensimmäisen erän. Luokan voiton otti Espanja, ennen Ranskaa ja Saksaa. Suomi jäi lopulta pronssista 51 sijoituspistettä. Koskisen lisäksi joukkueessa ajoivat Sampo Rainio ja Miika Lammi, joka toi joukkueelle parhaan eräsijoituksen ollessaan viimeisessä erässä seitsemäs.

Avoimessa luokassa Suomen kolmikko Joonas Näppi, Aleksi Kurvinen ja Toni Koskinen oli 12. Päivä oli kaikille vaikea, eikä kaatumisiltakaan vältytty. Kurvinen ajoi joukkueen parhaan eräsijoituksen, ollen viimeisessä erässä 21. Luokan voittoon ajoi Viro, ennen Sveitsiä ja Ruotsia.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut YK, 09.10.2017, 17:45
Mistähän löytyisi kaikki kisan tulokset ??
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01