Sulje mainos tästä

Paulin Yamahalle, Jonass Husqvarnalle

25.09.2018 - Motocross
Gautier Paulin siirtyy Wilvo Yamaha-tiimiin.
Kuva: Juan Pablo Acevedo
Yamaha julkisti tänään Gautier Paulinin siirtymisen Wilvo Yamaha -tiimiin. Samalla hänen korvaaja IceOne -tiimiin vaikuttaa varmalta.
Motocrossin MM-sarjan siirtoruletti pyörii kovaa vauhtia. Tänään Yamaha julkaisi jo hetken aikaa huhutun uutisen siitä, että Ranskan Gautier Paulin siirtyy Wilvo Yamaha -tiimin vahvuuteen ensi kaudelle. Tiimin toisena kuljettajana ajaa Arnaud Tonus, kolmatta mahdollista kuljettajaa ei ole vielä julkistettu.

Kimi Räikkösen omistaman Rockstar Energy Ice One Husqvarna -tiimin molemmat tämän vuoden kuljettajat (Paulin ja Max Anstie) vaihtavat maisemaa ensi kaudelle. Paulinin siirto Yamahalle julkistettiin siis tänään ja Anstie huhutaan puolestaan siirtyvän Hitachi ASA KTM:lle.

Kaksikon korvaa ensi vuonna Ice One -tiimissä tämän hetken tietojen mukaan Arminas Jasikonis ja Pauls Jonass. Jasikoniksen siirtoa on pidetty varmana jo pidemmän aikaa ja myös Jonassin siirtyminen tiimiin vaikuttaa selvältä. Jopa niin selvältä, että Jonassin nykyisen työnantajan KTM:n edustaja kertoi asian viime viikolla lehdistön edustajille, kun Valkenswaardissa testattiin KTM:n tehdaskuljettajien pyöriä.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Mikko, 25.09.2018, 23:08
Eikös nämä Anstina ja Paulin ole sieltä terävimmästä päästä? Miksi vaihtaa kahteen heikompaan kuljettajaan?
Kirjoittanut pranta, 26.09.2018, 08:45
Jos nyt en ihan väärin ole ymmärtänyt, niin Paulin halusi itse pois. IceOne racingin tapa toimia ei vissiin sopinut ranskalaisen luonteelle. Paremmin asioista perillä olevat voivat korjata jos meni ihan metsään.
Kirjoittanut Raaseri, 26.09.2018, 16:27
Pauls Jonassia en nyt lukisi ihan heikommaksi kuljettajaksi.

Mutta varmaan monella tiimipäälliköllä GP:n puolella riittää pähkittävää. On oletettavaa että GP:ssä alkaa jonkun kauden mittainen Herlingsin dominoima kausi. Jos Herlings jaksaa tehdä työn eikä loukkaa pahasti, tuskin kukaan voi muutamaan vuoteen mitään. Jos näin käy, Paulin alkaa koputella uran loppuvaihetta kun Jeffreyn massu on täynnä.

Näkisin että varsin fiksua nuorentaa kuljettajakantaa. Paulsin vaihto valkoiselle kotarille kertoo sitä että oranssi leiri satsaa Pradoon. Käsittääkseni Paulsilla olisi ollut oranssi pahvi 2019 loppuun.

Sitten kun tuohon tuo vielä talouden mukaan, Anstie ja Paulin varmaan olivat näitä palkkakuskeja. Nyt palkatuista ainakin Jasikonis varmaan tuo rahaa talliin. Ja Jasikonksella on varmasti motivaatiota tehdä kaikki treeni ja sirkustemput ajopaikan eteen, arvaan että Paulsilla on sama tilanne 2017 maailmanmestaruutta seuranneen mahdollisen himmeämmän mitalin jälkeen.
Kirjoittanut Pargowiz, 27.09.2018, 09:36
Jep.. yhdyn Raaserin ajatuksiin. Ihmettelin vähän tätä siirtoa kun alku kaudesta ymmärsin että Pauls ajaa 2019 isolla kotarilla, että asia oli päätetty tuli mestaruutta tai ei. Anstie ja Paulin ovat toki hyviä kuskeja, mutta ei ehkä "enää" tehdaspaikan veroisia, enkä näe kummallekkaan kavereista yks kaks tulis lisää vauhtia. Jonassilla sitä potenttiaalia on. Toki en jaksa uskoa varsinkin Herlings huomioon ottaen, että ensikaudella nähdään häntä mestarina, mutta mitali voi olla ihan mahdollinen. Uskon että Jasikoniksella on myös vielä paljon annettavaa (varsinkin jos talli saa vielä rahaa). Hiekkaradoilla hän on väläytellyt todella hyvää vauhtia. Kovat radat ei sitten sujukkaan niin hyvin, mutta ehkä siihen tulee muutosta. Olisiko ollut joku reilu kuukausi sitten Paulin kyllä haastattelussa antoi ymmärtää että tykkää olla IceOne:lla, mutta häntä häiritsee epätietoisuus. Oliko tämä nyt sitä "älä pure ruokkivaa kättä" meininkiä..
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01