Sulje mainos tästä

Mannisen kausi pakettiin harjoituskolarissa

03.07.2017 - Motocross
Aki Mannisen kausi päättyi ennen aikojaan.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Aki Manninen oli mukana harjoituskolarissa Karkkilassa, jonka seurauksena hänen kautensa on ohi.
Useat huippukuljettajat olivat lauantaina Karkkilassa harjoittelemassa tulevaa SM-kilpailua varten. Hallitseva Suomen mestari Aki Manninen oli juuri nopealla aika-ajokierroksella, kun valitettava kolari saattui.

- Aki hyppäsi juuri porrashyppyrin ylös radan takasuoralle. Saman tien kun hän laskeutui alas, tuli toinen pyörä häntä radalla vastaan ja osuivat toisiinsa. Ilmeisesti vastaan tullut pyörä oli tulossa hyppyrille varoittamaan vähän matkan päässä olleesta loukkaantuneesta kuljettajasta ja sen takia tuo häneen törmännyt pyörä tuli väärään suuntaan radalla. Aki kertoi hypänneensä normaalia ajolinjaa tuonne suoralle, eikä hän ehtinyt tekemään mitään törmäyksessä, Mannisen Jyrki –isä kertoi.

Mannisen leuka murtui tilanteessa neljästä kohtaa ja se leikattiin lauantai – sunnuntai välisinä yönä. Viisi ja puolituntia kestäneessä leikkauksessa Mannisen hampaita laitettiin myös kiskoilla kiinni. KTM –kuljettajalla on luultavasti tänään edessä vielä ranneleikkaus.

Näin ollen Mannisen kausi päättyi ennen aikojaan.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut Mikko, 03.07.2017, 18:19
Vääräänsuuntaan rataa ei ajeta ikinä jos siellä on muita ajamassa! Jonkun aivopierun takia sattui pahasti. Ymmärrän kyllä tarkoituksen varoittamisesta mutta se pitää tehdä varovasti ja järjellä ettei käy näin. Tsemppiä paranemiseen!
Kirjoittanut mx69, 04.07.2017, 09:12
Jo pidemmän aikaa lajia seuranneena aina jaksaa hämmästyttää , että
mistä vtusta näitä uuvatteja vielä sinne löytyy...vaatii kyllä huimaa rohkeutta lähteä ajelemaan rataa ajosuuntaa vastaan.
Jokin aika sitten olin vastaan tuota päällekkäisvakuuttamista jne,
mutta ottakaa ihmeessä kaikki vakuutukset mitä vaan myönnetään,ne tulevat kyllä tarpeeseen.Tsemiä Akille ja hiekkaa rintaan ;o)
Kirjoittanut peedros, 04.07.2017, 09:35
Helppo on arvostella muita, varsinkin jos ei ollut näkemässä tilannetta paikan päältä. Ainut oikea ratkaisu olisi saada ihmisiä liputtamaan hyppyreille niin tämäkin olisi jäänyt tapahtumatta! Kaikki tietävät tämän, mutta todella harva viitsii sen tehdä ajajien turvallisuuden puolesta - MITÄ PITÄÄ MUUTTAA, ETTÄ PYSTYMME SIIHEN?
Kirjoittanut Antti Hyökki, 04.07.2017, 11:28
Yleensä kommentoin mielelläni mielenkiintoisiin tapahtumiin, nyt ei meinaa jaksaa edes esittää mielipiteitään. Rupulikumilajit on aika pahassa jamassa, kaiken kaikkiaan ja monella tasolla. Sanoisin, että juuri ennen SM-kisoja radalla joka on muutenkin hieno, keskellä parhainta kesää, on yleensä ollut niin paljon porukkaa ihan mielenkiinnostakin mukana, että joka hyppyrille on riittänyt montakin ihmistä menoa pällistelemään. Nyt ei kiinnosta, ja vaikka kiinnostaisi, ei nyt sentään sitä varikon aitaa pidemmälle sentään.....
GP-sarjat ei kerää euroopan kisoissakaan kuin puomin puolilleen. Jos tästä lajikirjosta haluaa nauttia ja tehdä sitä järkevästi, ainoa keino olisi muuttaa Atlantin taakse.Mutta kun siihen ei ole mahdollisuutta, seuraa netistä suosikkikuljettajaansa ja lukee MAM:a ja nautiskelee sitten muuten vaan Suomen mainiosta politiikasta. Voimia parantumiseen kuljettajalle ja tukijoukoille.
Kirjoittanut lippalakki, 04.07.2017, 11:32
Turha tääl on vatvoo mielipiteitää enää ku peet on jo housuis. Hyppyrit pois ja ajetaa tasasel vaa, hyvällä kelillä mielellää ni ei satu mitää.
Kirjoittanut suzuki, 05.07.2017, 02:52
hyvä rata mut matkat hyppyreille aika pitkät,jos lähet käppäileen ,pitäis vetää autolla vanhalle varikolle niin vois ehtii hyppyrille ,missä ikävä onnettomuus tapahtui,ja pitäis varmaan huoltaakin pyörää,enemmän huolto teamia mukaan ,pari mönkijää niin ehtii jos vaarallisille paikoille? team kylmä hiki
Kirjoittanut Cecotto, 06.07.2017, 12:34
Ja missä oli kaikki huoltajat ja valmentajat? Tietenkin vertailemassa kellä on varikon komein sprintteri.

Montakohan vakavaa onnettomuutta täytyy tapahtua ennen kuin ne keltaset liput löydetään treeneihin?

Siellä se suurin aivopieru on.
Kirjoittanut R.Kurki, 15.07.2017, 00:01
Enduro hanskaajana olen oppinut ettei kaveria jätetä,mantsa kisoissa avitetaan loukkaantuneita,,jos nuori polvi ei usko ,Kurki ei ole ilahtunut (-.R
Kirjoittanut Crossari, 17.07.2017, 11:31
Eihän tuossa ole mitään epäselvää.
Vika on yksi ja ainoastaan kaverin joka lähtee ajamaan rataa väärään suuntaan. Tuon säännön pitäisi jokaisen kyllä tietää ja se on ehdoton!
Lippumiehiä toki saisi aina olla, mutta ainakin hiljaisemmilla radoilla se on mahdotonta ja niitähän nykyään riittää.
Kirjoittanut mx69, 19.07.2017, 09:28
R.Kurki on täysin metsässä kommentteineen..ensimmäinen asia ,joka junnuille täytyy teroittaa päähän isoille radoille siirryttäessä on,
että EI AJETA metriäkään VÄÄRÄÄN SUUNTAAN.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01