Sulje mainos tästä

Liiga jatkui Iisalmessa

10.06.2018 - Motocross
Aleksi Kurvinen on ollut hyvässä vauhdissa tällä kaudella.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Iisalmen MX-liigassa oli tänään vuorossa kolme luokkaa, kun puomin taakse asettuivat MX125, MXB- ja MXH-luokkien kuljettajat.
MX125-luokassa taso oli kova, kun Aleksi Kurvinen, Matias Vesterinen ja Kimi Koskinen olivat puomin takana. Kurvinen veikin päivän totaalin voiton toisen erän voiton myötä. Kurvinen oli ensimmäisessä erässä toinen ennen Koskista ja kun kaksikko vaihtoi sijoitukset toiseen erään, oli tuloksena tasapisteet. Vesterinen ajoi molemmissa erissä kolmanneksi ja olin näin ollen myös totaalin kolmas. Veniamin Voronkov oli päivän neljäs ja Kristian Aatsinki viides.

MXB-luokassa Simon Finne kuittasi ensimmäisen erän voiton ennen Emppu Aroa ja Sebastian Tenhovuorta. Aro kuittasi toisen erän voiton nimiinsä ja voitti näin ollen päivän kokonaiskisan. Finne toisessa erässä vasta yhdeksäs, mutta se riitti tuomaan hänelle totaalin kakkossijan. Matti Kungas nousi toisen erän kolmannella sijallaan myös totaalin kolmanneksi. Tenhovuori oli päivän neljäs ja Jere Lehtiö viides.

MXH-luokassa Niklas Rytilä oli päivän ykkönen, ennen Janne Heleniusta ja Tony Loikkasta. Lauantaina naisten luokassa toiseksi ajanut Vilma Jarkkola jatkoi kisaviikonloppuaan myös tänään ja MXH-luokan päivän nelonen. Niklas Riikonen oli viides.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01