Sulje mainos tästä

Kuvat kertovat: 2019 Anaheim 1

08.01.2019 - Motocross
Justin Barcia otti kauan kaipaamansa voiton vakuuttavan suorituksen jälkeen. Mielenkiintoista on nähdä, millaiseen vauhtiin Barcia pystyy tulevana viikonloppuna, kun olosuhteet tulevat olemaan täysin toiset.
Anaheimin tapahtumat kerrottuna kuvien kera.
Kuvat: James Lissimore.
Harva nosti Colt Nicholsin voittajasuosikiksi ennen kilpailua, mutta hän osoitti epäillyt vääriksi. Nicholsin ja Barcian voiton myötä Yamaha otti molempien luokkien voiton samana iltana ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008.
Dean Wilson johti kilpailua 14 ensimmäistä kierrosta, mutta pienet virheet ja ongelmat kierroksella ohitettavien kanssa pudottivat hänet lopulta sijalle 4.
Jason Anderson oli kuin varjo itsestään, jos vertaa miehen viime kauden suorituksiin. Huhut kertoivat ennen kisaa, että hän olisi loukannut ranteensa vain hieman ennen kauden alkua, mutta tästä asiasta ei tullut lisätietoa viikonloppuna. Mielenkiintoista on nähdä myös hänen vauhtinsa tulevan viikonloppuna Glendalessa.
Ken Roczen ajoi vauhdikkaan ja varman kilpailun, ja oli varmasti tyytyväinen toiseen sijaan.
450-kuutioisten finaalin aikaan vesisade yltyi melkoisen kovaksi ja usea kuljettaja joutui heittämään lasit pois päästä. Niin kävi myös kuvassa olevalle Justin Hillille.
Chad Reedin vauhti ei ollut illan aikana varmasti hänen toivomallaan tasolla. Mutta kokemuksella Reed nousi finaalissa lopulta yhdeksänneksi.
Eli Tomac nousi finaalin lopussa kolmanneksi. Tuo kolmas sija on miehen paras sijoitus kauden avauskilpailussa isossa luokassa.
Aaron Plessinger viihtyi kurassa ja haastavissa olosuhteissa. Plessingerin vauhti ei ollut hyvää kuivassa säässä ajetuissa aika-ajoissa, eikä vielä alkuerässäkään, mutta finaalin vesisade siivitti hänet kuudenneksi.
Anaheimissa esiteltiin myös supercross-sarjan uusi logo.

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01