Sulje mainos tästä

Kuusi eri voittajaa

15.04.2018 - Motocross
Jason Anderson jatkaa yhä sarjan kärjessä.
Kuva: Simon Cudby
Triple Crown -kisa osoitti jälleen mielenkiintonsa, kun Minneapolisissa nähtiin illan aikana kuusi eri voittajaa.
Minneapolissa ajettiin tämän kauden kolmas Triple Crown -kilpailu, jossa illan aikana kaasuteltiin kolme finaalia ja kuljettajat noihin finaaleihin karsittiin jo päivällä ajetuissa aika-ajoissa ja LCQ-erissä.

450-kuutioisten ensimmäistä finaalia hallitsi Eli Tomac, joka piti johtopaikkaa hallussaan alusta loppuun. Jason Anderson kaasutteli kolmanneksi ja radoille loukkaantumisen jälkeen palannut Justin Barcia oli kolmas. Toisessa finaalissa nähtiin ehkä illan parasta taistelua, joka päätyi lopulta Marvin Musquinin voittoon. Kärkipaikkaa hallussaan myös pitänyt Justin Brayton oli toinen ja Weston Peick kolmas.

Illan viimeisessä finaalissa Tomac ja Brayton taistelivat alussa kärkipaikasta, Braytonin napatessa johdon haltuunsa. Sarjan pistejohtoa hallussaan pitävä Anderson ohitti Tomacin ja hetken kuluttua myös Braytonin. Anderson ajoikin finaalin voittoon. Hänen takanaan nähtiin hyvää taistelua ja lopulta Musquin ajoi finaalin kakkoseksi. Tomac oli kolmas ja se riitti illan kokonaispisteissä voittoon. Anderson oli kokonaispisteiden kakkonen ja Musquin kolmas.

Andersonin pistejohto on nyt 39 pistettä ennen Musquinia. Tomac on hänestä 26 pisteen päässä.

250-kuutioisissa Jeremy Martin (3-3-1) oli illan ykkönen, ennen Zach Osbornea (4-1-2) ja Jordon Smithia (2-2-3). Osborne johtaa sarjaa nyt 12 pisteen erolla Smithiin, josta Martin on neljän pisteen päässä.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01