Sulje mainos tästä

Kuumia tunnelmia Englannissa

03.06.2018 - Motocross
Jeffrey Herlings otti kaksi erävoittoa Matterley Basinin radalla.
Kuva: Ray Archer
Motocrossin MM-sarja jatkui Matterley Basinin radalla Englannissa.
KTM-kuljettajien Tony Cairolin ja Jeffrey Herlingsin välinen kaksintaistelu jatkui Englannissa ja kuumeni entisestään. Ensimmäisessä erässä Cairoli johti kilpailua lähes koko erän ajan, mutta kun kilpailun toiseksi viimeinen kierros käynnistyi, yritti Herlings ohitusta. Tilanteessa hollantilainen osui melko rajusti Cairolin pyörään ja italialainen kaatui. Herlings voitti erän ja Cairoli nousi tarpeeksi nopeasti ylös radan pinnalta ja ajoi toiseksi. Tim Gajser oli kolmas.

Toinen erä oli lähes ensimmäisen toisinto, mutta nyt kaksikko ei osunut yhteen. Cairolilla oli parhaimmillaan jo kolmen sekunnin johto, mutta Herlings ajoi sen kiinni. Erän viimeisen kierroksen alussa Herlings painui väkisin Cairolin ohi ja ajoi voittoon. Tällä kertaa kolmanneksi ajoi Romain Febvre. Erän jälkeen Cairoli puolestaan ajoi lähes Herlingsin eturenkaaseen, tämän juhliessa voittoa.

MM-sarjassa Herlingsin johto on nyt 54 pistettä Cairoliin. Clement Desalle on sarjassa kolmantena, 68 pisteen päässä Cairolista.

MX2-luokassa Pauls Jonass ajoi kahteen erävoittoon ja voitti näin ollen myös päivän totaalin. Jorge Prado oli molemmissa erissä toinen. Calvin Vlaanderen oli päivän totaalin kolmas.

MM-sarjassa Jonassin johto on nyt 28 pistettä Pradoon. Thomas Kjer Olsen on kolmantena 85 pisteen päässä Pradosta.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut aapee, 03.06.2018, 21:29
Ohitukset oli kuin Cairolin oppikirjasta, kun saa sitä mitä on itse antanut muille ei siitä pitäisi poroja nokkaan vetää.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01