Sulje mainos tästä

Kurvisen hyvä meno jatkui

03.07.2018 - Motocross
Aleksi Kurvinen on kotimaisen motocrossin kauden kovin yllättäjä tähän asti.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Aleksi Kurvinen nousi Siilinjärven jälkeen MX2-luokan SM-pistekärkeen.
Alkukauden kotimaisen motocrossin ylivoimaisesti suurin positiivinen yllättäjä on ollut Aleksi Kurvinen. Talven Ludde Söderbergin avustuksella harjoitellut Kurvinen oli jo Hyvinkäällä lähellä erävoittoa ja oli avauksen jälkeen sarjapisteissä toisena. Sunnuntaina Siilinjärvellä Kurvinen ajoi ensimmäisessä erässä Miro Sihvosen jälkeen toiseksi ja toisessa erässä kolmanneksi.

- Olen tyytyväinen ensimmäiseen erään ja siinä ajo oli todella hyvää. Toisessa erässä kaaduin alussa ja putosin kuudenneksi. Onnistuin sieltä kuitenkin lopulta nousemaan kolmanneksi, mutta toinen erä oli paljon vaikeampi minulle kuin ensimmäinen. Pidin kovasti Siilinjärven radasta ja siihen tuli päivän aikana mukavasti pattia ja se oli hyvässä kisakunnossa, Kurvinen kertasi.

Hyvin menneen Siilinjärven jälkeen Kurvinen on uuden tilanteen edessä, hänen lähtiessä kahden viikon kuluttua ajettavaan Tornion SM-kisaan MX2-luokan pistekärkenä. Monelle tuo asia saattaa tuoda lisää paineita.

- Ei se tuo paineita, oikeastaan päinvastoin. Minulle se antaa itseluottamusta.

Heinäkuun puolessa välissä kuljettajat saavat Torniossa vastaansa hiekkaradan, ennen kuin heinäkuun lopussa ajetaan Karkkilan kovapintaisella radalla.

- Kovat radat sopivat minulle yleensä paremmin ja uskonkin, että Karkkila sopii minulle noista kahdesta radasta paremmin. Mutta yritetään ottaa se uran ensimmäinen SM-erävoitto jo kuitenkin Torniosta, Kurvinen nauroi.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut peedros, 03.07.2018, 15:50
Tsemppiä vaan Allulle, muista pysyä pystyssä ja tuo mahdollisimman paljon pisteitä tullessasi. Vaikka aina ajetaan voitosta, mestarin ei tarvitse aina voittaa!
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01