Sulje mainos tästä

Kunnasten kausi nousujohteinen

07.10.2017 - Motocross
Riku ja Lari Kunnas olivat tyytyväisiä tämän vuoden MM-sarjaan.
Kuva: Antti Peltola
Riku ja Lari Kunnas nappasivat lopulta sivuvaunucrossin MM-sarjasta 14. sijan.
Riku ja Lari Kunnas lähtivät tämän kauden MM-sarjaan tutulla kalustolla, mutta muuten kokonaisuutena valmistautuminen kauteen sujui paljon paremmin kuin ennen.

- Teimme koko talven paljon töitä kuljetusauton ja uuden pyörän rakentamisen parissa. Hommaa riitti runsaasti ja kun viimein pääsimme ensimmäiselle treenireissulle Eurooppaan, olimmekin molemmat hieman väsyneitä, mutta innoissamme, Kunnakset kertovat.

Veljekset harjoittelivat ennen ensimmäistä MM-osakilpailu Hollannissa, jotta tuntuma hiekkaratoihin tuli jälleen. Kaksikon alkukausi sujui kohtuullisissa merkeissä, mutta vasta muutamien MM-kilpailujen jälkeen meno rupesi paranemaan.

- Ranskan MM-kisassa tuntui ensimmäistä kertaa siltä, nyt kaikki rupeaa olemaan kohdallaan ja ajoimmekin ensimmäisessä erässä sijalle 12. Toisen erän jouduimme keskeyttämään, mutta ajo kulki kuitenkin hyvin ja siitä eteenpäinkin homma sujui paremmin, kauden puolessa välissä MM-taulukon sijalla 20. ollut veljespari jatkoi.

Kauden loppupuoliskon aikana oli edessä ”kotikilpailut” Latvian Stelpessä ja Viron Kiviölissä, josta Kunnakset ottivat kauden parhaat sijoituksensa. Näiden ansiosta kaksikko oli MM-sarjan loppupisteissä 14.

- Vauhti oli nousujohteista koko kauden ajan ja tulokset olivat hyviä, joten olemme erittäin tyytyväisiä kauteen. Ilman kaikkia tukijoitamme ja tiimin henkilökuntaa tämä ei olisi onnistunut, joten todella iso kiitos heille tästä.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01