Sulje mainos tästä

Kullas vauhdissa Hollannissa

05.11.2018 - Motocross
Harri Kullas ajoi lauantaina voittoon Zuidbroekin supercrossissa.
Hollannissa avattiin viikonloppuna Euroopan tämän syksyn supercrosskausi Zuidbroekin kilpailun merkeissä. Kilpailu keräsi paikalle ison joukon eurooppalaisia supercrosshuippuja, sekä myös muutaman amerikkalaisen kuljettajan. Paikalla oli myös useita ensi viikonloppuna Tampereella nähtäviä kuljettajia.

SX1-luokassa Harri Kullas avasi SX-kauden vauhdilla lauantaina, johtamalla lauantain finaalia lähdöstä maaliin asti. Toiseksi lauantaina ajoi Nick Schmidt ja kolmanneksi Cedric Soubeyras. Sunnuntaina Schmidt otti voiton ennen Soubeyrasia ja Gregory Arandaa. Kullaksen startti ei ollut toisena iltana paras mahdollinen, mutta hän nousi finaalin aikana lopulta neljänneksi. Myös Tampereelle suuntaava Joan Cros oli sunnuntain finaalissa kahdeksas, jäätyään lauantaina finaalin ulkopuolelle. Kullaksen ja Crosin tavoin Tampereella ajava Kim Sorensen jäi molempina iltoina kovatasoisen finaalin ulkopuolelle.

SX2-luokassa mukana nähtiin Kanadan Kade Walker, joka ajaa myös tulevana viikonloppuna Tampereella. Walker ajoi ensimmäisenä iltana Chris Howellin jälkeen finaalin kakkoseksi. Sunnuntaina Walker epäonnistui startissa, mutta nousi lopulta finaalin neljänneksi.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01