Sulje mainos tästä

Kaatuilut pilasivat Malinin viikonlopun

14.05.2018 - Motocross
Wiljam Malinin lentoa Kegumsissa.
Kuva: Jani Hovi / Xracing
Wiljam Malin ajoi Latvian Kegumsissa lauantaina LCQ-erän kautta EMX125-luokan kisaeriin. Valitettavasti kisaerät sujuivat kaatuilujen merkeissä.
Wiljam Malin kiertää nyt toista vuotta EMX125-luokan EM-sarjaa. Kahden osakilpailun jälkeen vielä pisteittä oleva Malin saapui Kegumsiin pisteet mielessään, mutta ensin piti päästä tasaisen luokan aika-ajoista läpi varsinaisiin kisaeriin.

- Piikkiluokka on todella tasainen ja aika-ajoissa täytyy nopealla kierroksella onnistua hyvin, jotta saa tarpeeksi hyvän ajan jolla pääsee itse kisaan mukaan, Malin tiesi.

Kegumsissa homma ei onnistunut, sillä Malin oli ryhmänsä 20:s ja joutui näin last chance -erään.

- Sain siinä kohtuullisen hyvän lähdön ja yritin ajaa vain mahdollisimman tasaisesti, jotta pääsisin kymmenen joukkoon. Tilanne näyttikin jo hyvältä, mutta sitten kaaduin ja menetin rytäkässä kymmenisen sekuntia. Onneksi pääsin maaliin juuri sijalla 10 ja sain paikan varsinaisiin kisaeriin, Malin kertoi.

Lauantaina ajetussa ensimmäisessä kisaerässä Malin oli startin jälkeen 30 sijan tietämissä, mutta teki sieltä hyvää nousua, ollen parhaimmillaan jo 23. Valitettavasti hyvä nousu päättyi kaatumiseen ja Kytönen Motorsport Husqvarna -kuljettaja oli maalissa 30.

Sunnuntaina ajettu toinen erä käynnistyi huonoissa merkeissä.

- Olin Emilin (Weckman) kanssa ensimmäisen kurvin kolarissa ja sitten kaaduin vielä itsekseni ensimmäisellä kierroksella. Jäin pyörän alle jumiin ja minulla kesti hetken, ennen kuin pääsin sieltä ylös ja erä meni pilalle oikeastaan siinä. Tänään kyllä tuntui hieman myös eilinen ajo, enkä ollut terävimmilläni, Malin myönsi.

Malin suuntaa Latviasta Saksaan, jossa ajetaan EMX125-luokan seuraava kilpailu ensi viikonloppuna. Sen jälkeen vuorossa on kauden ensimmäinen SM-osakilpailu Hyvinkäällä, jossa Malin nähdään 250-kuutioisen nelitahtisen ohjaimissa.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01