Sulje mainos tästä

Jälleen Herlings

05.08.2018 - Motocross
Jeffrey Herlings (84) oli odotetusti Lommelin nopein.
Kuva: Ray Archer
Jeffrey Herlings oli odotetusti Lommelin valtias.
Motocrossin MM-sarja jatkui viikonloppuna Lommelissa. Hurjassa kunnossa ollut hiekkarata yhdistettynä yli 30 asteen helteeseen, teki monen kuljettajan päivästä kauden raskaimman.

MXGP-luokassa kaikki odottivat Jeffrey Herlings dominointia ja juuri niin tapahtuikin. Ensimmäisessä erässä Herlings otti startin nimiinsä ja meni menojaan voittoon. Erän puolen välin jälkeen vaikutti siltä, että hollantilainen rupesi jo säästelemään voimiaan toiseen erään ja hänen voittomarginaalinsa olikin lopulta ”vain” 13 sekuntia. Toiseksi kaasuttelin Herlingsin KTM-tiimikaveri Tony Cairoli ja kolmas oli Yamahan Romain Febvre.

Toisessa erässä startin otti nimiinsä Glenn Coldenhoff, Herlingsin ollessa viidentenä. Herlings nousi kuitenkin jo ensimmäisellä kierroksella kärkeen ja otti lopulta erävoiton yli puolen minuutin erolla, vaikka kaatuikin viimeisellä kierroksella. Cairoli oli toinen ja Coldenhoff kolmas. Harri Kullas oli ensimmäisessä erässä 22. ja toisessa 18.

MM-pisteissä Herlingsin johto on nyt 36 pistettä Cairoliin. Clement Desalle on sarjassa kolmantena, 144 pistettä Cairolin takana.

MX2-luokassa KTM-kuljettaja Jorge Prado oli päivän ykkönen, voittamalla molemmat. Thomas Covington oli päivän totaalin kakkonen (eräsijat 2. ja 3.) ja Thomas Kjer Olsen kolmas (3. ja 4.). MM-pisteissä Pradon perässä toisena oleva Pauls Jonass oli päivän viides ja Pradon pistejohto venyi jo 28 pisteeseen.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01