Sulje mainos tästä

Huiput Geneveen

29.11.2018 - Motocross
Justin Barcia nähdään viikonloppuna Genevessä.
Kuva: Jani Hovi
Euroopassa kaasutellaan viikonloppuna supercrossia Sveitsissä ja Saksassa.
Kisaviikonloput supercrossin osalta ovat Euroopassa vähissä ja tulevanakin viikonloppuna nähdään huippusupercrossia kahdessa maassa, kun samaan aikaan kaasutellaan Geneven ja Chemnitzin supercrossit.

Geneven supercross on Pariisin ohella Euroopan suurin ja perinteisin kilpailu, joka kerää vuodesta toiseen kovan kattauksen kuljettajia. Vaikka kilpailu ei ole yhtä tarunhohtoinen kuin Pariisin vastaava, niin Sveitsissä nähdään yleensä jopa kovatasoisempi joukko kuljettajia. Näin on tänäkin vuonna, kun kilpailuun mukaan saapuvat Amerikasta Justin Barcia, Cole Seely, Zach Osborne, Malcolm Stewart, Christian Craig, Justin Brayton ja Vince Friese. Amerikkalaisten lisäksi kilpailussa nähdään myös Euroopan huippuja Gregory Arandan, Fabien Izoirdin, Cedric Soubeyrasin ja Valentine Teilletin johdolla. Mukana on myös Tampereen supercrossissa nähty Joan Cros.

ADAC-sarja jatkuu

Saksassa jatkuu puolestaan samaan aikaan ADAC-sarja, joka kaasutellaan Chemnitzissa perjantaina ja lauantaina. Kun normaalisti Saksaan sarjaa ajavat ranskalaiset huiput ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta samaan aikaan Sveitsissä, nähdään Chemnitzissa iso joukko amerikkalaisia kuljettajia. Tyler Bowers, Cole Martinez, Noah McConahy, Justin Starling ja John Short ovat muiden muassa haastamassa eurooppalaisia kuljettajia. Näiden eurooppalaisten joukossa ovat myös aiemmilta vuosilta Tampereelta tutut Filip Neugebauer, Ludovic Macler ja Matthew Bayliss. Mukana nähdään myös Tampereen kisan tänäkin vuonna voittanut Harri Kullas.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut pranta, 29.11.2018, 12:54
Onko tietoa, että näkyykö jompi kumpi tai kummatkin netistä jostain?
Kirjoittanut Pargowiz, 30.11.2018, 20:23
https://www.supercross-geneve.com/live/

https://www.supercross-chemnitz.de/

Ilmeisesti molemmat on katsottavissa livenä (ja ihan rehdisti). Geneve tulee tod. näk. johonkin katsottavaksi myöhemmin (offroadvideos.org), mutta noita ADAC supereita en ole oikein mistään löytäny jälkeenpäin katsottavaksi
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01