Sulje mainos tästä

Hondalla vapautuu tiimipaikka

09.08.2017 - Motocross
Näyttää siltä, että numeroa 777 ei nähdä Hondan ohjaimissa MXGP-luokassa kaudelle 2018.
Kuva: Honda
Uusien tietojen mukaan seitsemän vuotta Hondan tehdastiimissä ajanut Evgeny Bobryshev joutuu etsimään itselleen uuden työpaikan ensi kaudelle.
Evgeny Bobryshevin paikka Tim Gajserin tiimikaverina HRC Hondalla näytti olevan turvattu kaudelle 2018. Honda ei nähnyt alun perin tarvetta vaihtaa vuodesta 2011 asti tiimissä ollutta pidettyä kuljettajaa kehenkään toiseen, mutta nyt asiat ovat ilmeisesti muuttuneet. Bobryshev odotti vahvistusta jatkosopimuksestaan Hondan kanssa viime sunnuntaina Lommelissa, mutta tiettävästi Bobrysheville kerrottiin, että hänelle ei ole tiimissä paikkaa ensi kaudelle.

Marraskuussa 30 vuotta täyttävä Bobryshev ei mahdu Hondan strategian alle, jossa he haluavat tiimiinsä nuorempia kuljettajia. Näin ollen Bobryshev liittyy Jordi Tixierin, Max Naglin, Kevin Strijbosin, Valentin Guillodin, Tommy Searlen, Benoit Paturelin, Jose Butronin ja monien muiden kuljettajien joukkoon jotka etsivät tiimipaikkaa ensi kaudelle.

Ensimmäisen GP-voiton Bobryshev otti urallaan vuonna 2011 Hondan ohjaimissa ja sen jälkeen hän on ollut varteenotettava podium-kuljettaja, kun ei ole ollut loukkaantuneena. Bobryshevin uran paras MM-loppusijoitus on vuoden 2015 sarjasta, jolloin hän oli kolmas.

Adam Wheeler

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01