Sulje mainos tästä

Honda lisäämässä tehdaspaikkoja?

13.06.2018 - Motocross
Hondan MXGP-luokan tehdastiimissä saatetaan nähdä kolme kuljettajaa.
Kuva: Bavo Swijgers
Motocrossin MM-sarjan kuljettajaruletti ensi vuodelle on käynnistymässä ja Honda saattaa luoda yhden tiimipaikan lisää.
Tällä hetkellä näyttää siltä, että vapaita tehdastiimin paikkoja on Husqvarnalla (2) ja Yamahalla (1), sekä ehkä myös Hondalla.

Vuoden 2016 maailmanmestari Tim Gajser on ajanut MXGP-luokassa Hondan ainoana kuljettajana, Brian Bogersin loukattua jalkansa ennen kauden alkua. Hollantilainen on ollut sivussa yhdeksän kuukautta ja tiimi toivookin, että Bogers ehtii tekemään debyyttinsä vielä tällä kaudella. Bogersin haasteiden myötä Honda on ryhtynyt miettimään kolmen miehen tiimiä ensi kaudelle ja sen tiimoilta keskustelua on jo käyty muun muassa Max Anstien ja Glenn Coldenhoffin kanssa. HRC -tiimi kertoo, että sopimukset Gajserin, Bogersin ja Calvin Vlaanderenin (MX2) on jo olemassa, mutta samalla he myönsivät, että erinäisiä keskusteluja tiimin kuljettajista ja kuljettajamääristä käydään.

Adam Wheeler

Kommentit

Kirjoittanut Pargowiz, 13.06.2018, 20:56
Jonasshan on vissiin siirtymässä MXGP-luokkaan ja Covington on lähössä Jenkkeihin tekemään Osbornet. Ketähän muita MX2:sta on siirtymässä tai pakkosiirtymässä MXGP-luokkaan.. eikös toi Henry Jacobi ala olla jo siinä rajoilla.. Hän on kyllä ollu kauden positiivinen yllättäjä, vähän epäonninen vaan.. EMX250 luokassa on kyllä paljon hyvii kuskeja, mutta tällä kaudella ei taida olla sellasta joka tonne MX2 kärkikahinoihin ens kaudelle pomppais. Muutamat kuskit on kyllä välillä esittäny ihan tosi hyvää vauhtia kuten Boisram.
Kirjoittanut Mikko, 13.06.2018, 22:43
Pargowiz siirry seuraamaan AMA crosseja ja unohda G miehen maksukuski ktm/husse sarja.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01