Sulje mainos tästä

Herlings sivuun MM-avauksesta

31.01.2019 - Motocross
Viime vuoden maailmanmestari Jeffrey Herlings joutuu luultavasi jättämään MM-avauksen väliin.
Kuva: Ray Archer
Jeffrey Herlings joutuu jättämään tämän hetken tiedon mukaan motocrossin MM-sarjan avauksen väliin.
Viime vuoden MXGP-luokan maailmanmestarin Jeffrey Herlingsin oikea jalka leikattiin viime perjantaina, harjoituksissa sattuneen tapahtuman vuoksi. KTM julkaisi tänään tiedon, jonka mukaan Herlings on aloittanut jalan kuntouttamisen. Tiedotteen mukaan perjantainen leikkaus oli onnistunut ja siinä korjattiin hollantilaisen jalassa olleita murtumia. Tarkempaa tietoa murtumista ei julkaistu, mutta tiedon mukaan Herlingsin nilkka säilyi tilanteessa ehjänä. Herlings keskittyy nyt jalan kuntoutusprosessiin ja lääkärit arvioivat toipumisajan uudelleen kuuden viikon kuluttua. Kun MM-sarja käynnistyy maaliskuun 2. päivä Argentiinasta, jää sarjan avauskilpailu näin ollen viime vuoden mestarilta luultavasti väliin.

- Laskeuduin hyppyristä alas oudosti ja ajauduin radan reunassa olleeseen mutavalliin. Jalkani jäi pyörän ja tuon mutavallin väliin. Jalka turposi heti ja tiesin, että olin hankaluuksissa, joten halusin leikkauttaa jalan heti. Lääkärini on tyytyväinen leikkauksen onnistumiseen, eikä jalka ole enää kipeä tai turvoksissa. Kuuden viikon kuluttua tiedän asiasta lisää ja kaikki riippuu nyt siitä, miten luu paranee, Herlings kertoi tiedotteessa.

MM-sarjan kauden toinen kilpailu ajetaan Englannissa 24. maaliskuuta. Näin ollen saattaakin olla, että Herlingsin kausi käynnistyy vasta tuolloin.

Xracing

Kommentit

Kirjoittanut MX-Fan, 01.02.2019, 08:21
Ja niin Cairoli tulee ja voittaa kymmenennen maailmanmestaruutensa.... Paitsi, JOS...
Kirjoittanut pranta, 01.02.2019, 09:37
Ei Herlingsiä haittaa yhden kisan missaaminen ollenkaan maailmanmestaruutta ajatellen. Eikös mies viime vuonnakin ollut pari kisaa sivussa ja silti voitti selvästi mestaruuden.
Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01