Sulje mainos tästä

Herlings jatkoi hallintaa

08.07.2018 - Motocross
Jeffrey Herlings ajoi jälleen voittoon.
Kuva: Ray Archer
Jeffrey Herlings ja Jorge Prado olivat voittoisia Indonesiassa tänään.
Kauden 13. motocrossin MM-osakilpailu kaasuteltiin viikonloppuna Semarangin uudella radalla Indonesiassa, jossa kuljettajat taistelivat toisiaan, liukasta rataa ja kovaa hellettä vastaan.

MXGP-luokan ensimmäisessä erässä Tony Cairoli otti startin nimiinsä ja sai peräänsä Jeffrey Herlingsin ja Tim Gajserin. Normaalista poiketen Herlings menetti alussa toisen sijan Gajserille ja putosi pahimmillaan jopa neljänneksi Romain Febvren taakse. Sitten hollantilainen sai ajovireestä kiinni ja nousi kaikkien edellä olevien ohi kärkeen, kun viisi kierrosta oli matkaa maaliin. Gajser oli erän kakkonen ja Cairoli kolmas.

Toisen erän startin otti nimiinsä Clement Desalle, joka sai peräänsä Herlingsin ja Gautier Paulinin. Tällä kertaa Herlings ei aikaillut, vaan nousi ensimmäisellä kierroksella kärkeen ja meni menojaan voittoon. Desalle oli erän kakkonen ja Gajser kolmas. KTM-kuljettaja Herlings otti nyt 77. erävoittonsa ja samalla päivän totaalin ykkössijan. Hondaa ohjastava Gajser oli totaalin kakkonen ja Kawasakilla ajava Desalle kolmas.

MM-pisteissä Herlingsin johto on nyt 24 pistettä Cairoliin. Desalle on sarjassa toisena 88 pistettä Cairolin takana.

Tiukka pistetaisto

MX2-luokassa KTM:n Jorge Prado ajoi päivän ykköseksi, ollen ensimmäisessä erässä toinen ja voittaen toisen erän. Pradon tiimikaveri voitto ensimmäisen erän, mutta kaatui toisen erän startissa ja oli maalissa vasta kuudes. Se riitti kuitenkin päivän totaalin kakkossijaan. Hondan Calvin Vlaanderen oli totaalin kolmas. MM-pisteissä Prado nousi Jonassin kanssa tasapisteisiin kärkeen. Thomas Kjer Olsen on sarjassa kolmantena, mutta jo 132 pistettä KTM-kaksikkoa perässä.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01