Sulje mainos tästä

Herlings hallitsi Portugalissa

15.04.2018 - Motocross
Jeffrey Herlings jatkoi voittojen tiellä.
Kuva: Ray Archer
Jeffrey Herlings otti kaksi erävoittoa motocrossin MM-osakilpailussa Portugalissa.
Motocrossin MM-sarjan jatkui tänään Aguedan radalla Portugalissa. MXGP-luokassa Jeffrey Herlings ajoi kahteen erävoittoon ja kasvatti pistejohtoaan sarjassa. Ensimmäisessä erässä Herlings johti lähdöstä maaliin ja hänen voittomarginaalinsa oli lopulta kuusi sekuntia. MM-sarjassa toisena oleva Tony Cairoli sai heikomman startin, mutta nousi erän aikana kakkoseksi. Honda-kuljettaja Tim Gajser ajoi KTM-kaksikon perässä maaliin kolmantena.

Toisessa erässä Romain Febvre otti startin nimiinsä, mutta menetti kärkipaikan jo parin kurvin jälkeen Cairolille, joka puolestaan menetti sen parin kurvin jälkeen Herlingsille. Kahden kierroksen jälkeen Herlingsin johto oli jo kahdeksan sekuntia, mutta tuo johto kaventui seuraavalla kierroksella viiteen sekuntiin hollantilaisen kaaduttua pikaisesti. Tuo pieni kaatuminen ei Herlingsin menoa haitannut ja KTM-kuljettaja laittoi pystyyn melkoisen näytöksen loppuerän aikana. Kun ruutulippu heilui, oli Herlingsin voittomarginaali 34 sekuntia Cairoliin. Ensimmäisessä erässä tekniseen vikaan keskeyttänyt Clement Desalle oli kolmas. Sarjan kärkikuljettajista Gautier Paulin joutui puolestaan keskeyttämään tekniseen vikaan toisen erän, oltuaan ensimmäisessä erässä neljäs.

Päivän kokonaispisteissä Herlingsin ja Cairolin jälkeen kolmanneksi sijoittui Gajser.

Herlings kasvatti pistejohtonsa nyt 16 pisteeseen ennen Cairolia. Kolmantena oleva Febvre on viiden ajetun osakilpailun jälkeen jo 72 pisteen päässä Herlingsistä.

Prado jatkoi voittojen tiellä

MX2-luokassa Jorge Prado jatkoi voittojen tiellä, ottamalla molempien erien voitot. Päivän kokonaispisteiden kakkonen oli Thomas Kjer Olsen ja kolmas Jed Beaton. MM-sarjaa yhä johtava Pauls Jonass ajoi toisen heikon kilpailun putkeen ja oli tänään kokonaispisteissä viides. Jonassin johto on nyt 14 pistettä ennen Pradoa, joka on voittanut nyt neljä viimeisintä erää. Olsen on kolmantena 17 pistettä Pradoa perässä.

Portugalissa ajettiin myös naisten MM-sarjan kauden toinen kisaviikonloppu. Courtney Duncan ajoi molempien erien voittoon ja nousi näin ollen myös korkeimmalla korokkeelle viikonlopun päätteeksi. Larissa Papenmeier oli kokonaiskilpailun toinen ja Nancy Van De Ven kolmas.

MM-sarja jatkuu parin viikon kuluttua Venäjällä.

Xracing

Kommentit

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.
Kirjaudu
> Rekisteröidy > Unohtuiko salasana

Gallup

Lataa...

info@xracing.fi
jani.hovi@xracing.fi
© 2009-2014 www.xracing.fi
24MX - Euroopan suurimmat motocross valikoimat löydät www.24mx.fi
Image 01
Image 01
Image 01